null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 30 juni: “Boogschutter, benoem drie kleine dingen waarvoor je dankbaar bent”

De tarotkaart die voor woensdag 30 juni is getrokken is ‘De Duivel’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: wat is jouw verslaving? Je donkere kant? Waartoe laat jij je steeds weer verleiden? Deze kaart staat bij iedereen voor iets anders, hij is zeer persoonlijk. De kaart wijst in ieder geval op spelen met vuur. Het is een waarschuwing. Pas op dat je je vingers niet brandt!

Ram

Voel je je geremd of geblokkeerd? Gefeliciteerd! Het is nu niet gemakkelijk om je te uiten, of je woorden worden verkeerd opgevat. Concessies die je nu maakt, helpen je later weer vooruit.

Stier

Het is nu verleidelijk om als een soort Don Quichote tegen windmolens te vechten. Voordat je een klap van een wiek krijgt: kies bewust welke strijd je wilt aangaan. Is het je moeite waard?

Tweelingen

Hoe harder je duwt, hoe meer weerstand je ervaart. Zit anderen niet op hun nek. Geef eigen verantwoording, ook als je bang bent dat het mis gaat. Mensen zijn als elastiekjes: flexibel!

Kreeft

Verplichtingen en verantwoordelijkheden hangen als een molensteen om je nek. Iets vlot niet. Laat stagnatie je humeur niet verpesten. De mooie kant van geduldig zijn? Het kweekt vertrouwen.

Leeuw

Iemand in je omgeving kan overkritisch, te serieus of niet enthousiast genoeg zijn. Heeft die andere aanpak ook goede kanten? Het kan een hele uitdaging zijn om die te zien. Probeer toch maar.

Maagd

Niet gemotiveerd? Te weinig energie? Blijf toch je waarheid uitspreken. Je woorden hebben impact vandaag, ook al krijg je weerstand. Soms moet je even door die zure appel heen bijten.

Weegschaal

Vaderfiguren, bazen, de politie… iedereen die jou wil vertellen ‘hoe het moet’ kan op jouw frons rekenen. Neem het jezelf niet kwalijk, maar de ander ook niet. Leef en laat leven.

Schorpioen

Toegeven en compromissen sluiten: je loopt er waarschijnlijk keihard tegenaan. Blijf je klachten uiten, maar voeg tegelijk een oplossing toe. Zeg je sorry? Zorg dat je het echt meent.

Boogschutter

‘Alles waar te voor staat is slecht, behalve tevreden’ kan jou vandaag inspireren. Benoem drie kleine dingen waarvoor je dankbaar bent. Groot & veel staat niet altijd voor geluk.

Steenbok

Verruil je zwarte bril voor de roze vandaag. Staat je goed! Bijt op je tong zodra je iets negatiefs gaat opmerken. Speel met een huisdier of een kind, en merk hoe ontspannen het je maakt.

Waterman

Je omgeving kan je afleiden van wat je het liefst doet. Trek geen scherpe grenzen vandaag. Vloei liever met de stroom mee. Dan merk je dat je meer tijd hebt dan je dacht.

Vissen

Omstandigheden laten je weten: je gaat te snel. Kan best zijn dat je struikelt, dingen laat vallen of iets belangrijks vergeet. Je hebt het recht te relaxen! Maak er meer tijd voor.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden