Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 31 juli: “Ram, ren vandaag niet weg voor conflicten”

De tarotkaart die voor zaterdag 31 juli is getrokken is ‘Koning van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: vrijheid, onafhankelijkheid en verstandig handelen. Veel ideeën, dingen snel begrijpen en jezelf niet verliezen. Liefde: enige afstand bewaren om tot een helder inzicht te komen. Je streeft naar gelijkwaardigheid. Werk: handig, vlot en gericht op eigen taken.

Ram

Conflicten geven aha-ervaringen. Ren er dus niet voor weg, maar blijf vriendelijk. Succes komt nu niet zonder slag of stoot, maar het is onderweg. En dan is het nóg lekkerder kersen eten!

Stier

De Remi-alleen-in-je-eentje-Show kan ervoor zorgen dat je goed voor jezelf zorgt! Aan die sfeer kun je je altijd optrekken. Stel beslissingen uit. Het compromis is nu te onbevredigend.

Tweelingen

Relationele irritaties blijken nu constructief. Ze leiden veranderingen in. Probeer je geliefde niet te overtroeven. Bestrooi huishoudelijke daden met complimenten, daarvan groeien ze.

Kreeft

Je verbeelding loopt de marathon met je. Het is nu goed luchtkastelen bouwen, als je maar beseft dat ze zomaar weg kunnen waaien. Jokken om je zin te krijgen, is verleidelijk. Blijf er weg.

Leeuw

Je wilt vol gas vooruit, maar de handrem zit er stevig op. Jouw magische kijk op de wereld boeit, dus vertel vooral wat je bezighoudt. Doe dit alleen met vertrouwden, oplichters zijn actief.

Maagd

Voelen is vandaag helderder dan denken. Maak er gebruik van door vriendschappen te smeden en contacten te onderhouden. Je maakt nu korte metten met alles wat off voelt.

Weegschaal

Je herkent je niet in de verhalen van anderen over jou. Wees daarom extra duidelijk over wat je wel en niet wilt. En wel en niet voelt. Dat mag best met wat stemverheffing!

Schorpioen

Blij Ei mag vandaag gezellig naast Brombeer zitten. ‘Hallo, hoe is het met jou?’ Die laatste durft nu ook irritaties te showen. Begrip is onderweg en verandert je in Knuffelbeer.

Boogschutter

Niemand mag jou vertellen wat je wel en niet moet doen. Dat betekent ook dat je er vaak alleen voor staat. Wees niet knorrig, je kunt op jezelf vertrouwen. Gezond verstand in overvloed.

Steenbok

Op zoek naar perfectie krijg je er ook de kriebels van. Kijk even achterom, maar alleen om te zien waar je vandaan komt. En hoeveel je al hebt bereikt. Schouderklopje voor jezelf!

Waterman

Draai je in cirkeltjes rond? Dat is zowel comfortabel als irritant. Gelukkig zijn er niet alleen moeilijke situaties, maar ook veel mooie. Je leert nu lessen waar je later veel aan hebt.

Vissen

Meestal worden je dromen goed ontvangen. Vandaag zijn er wat praktische daden nodig. Doe boodschappen. Maak eten. Verschoon het bed. Geef knuffel. Ga slapen. Herhaal.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden