null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 4 augustus: “Kreeft, geef jezelf wat je denkt te missen”

De tarotkaart die voor woensdag 4 augustus is getrokken is ‘De Gematigdheid’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Tarotkaart

Deze tarotkaart staat voor: Innerlijk evenwicht, men zorgt goed voor zichzelf en is gezond en tevreden. De juiste maat is gevonden. Liefde: liefdevolle omgang met elkaar, innerlijke intimiteit, bescheidenheid en oprechte genegenheid. Werk: krachtige rust, vriendelijke werksfeer, een aangenaam werktempo.

Ram

Dankbaar tot in je tenen! Jij hebt het best naar je zin. Je kunt nu helemaal opgaan in je werk of een sociale functie. De tijd vergeten is een mooie indicatie dat je de juiste kant op gaat.

Stier

Let erop geen overhaaste conclusies te trekken. Actie is prima, maar laat de bulldozer staan. Nieuwelingen in je leven of op het werk? Als je gelooft in jezelf heb je van niemand iets te vrezen.

Tweelingen

Op ideeën waarmee je nog niet klaar was, is het nu goed herkauwen. Misschien moet je wat dieper in de materie duiken? Vragen stellen is nu het credo, rustig wachten op antwoorden ook.

Kreeft

Jij beseft steeds beter dat anderen er niet zijn om jou bezig te houden of om je behoeftes te bevredigen. Geef jezelf wat je denkt te missen. Knuffels, aandacht! Die ruime blik opent je hart.

Leeuw

Best kans dat jouw solistische instelling botst met eisen uit huiselijke kring. Kinderen en ouderen trekken aan je mouw. Herinner ze eraan dat ze het meeste best zelf kunnen oplossen.

Maagd

Mislukking bestaat niet. Je struikelt en staat op. Roep daarom ‘Stop!’ als de gedachtentrein er weer met je vandoor dreigt te gaan. Aandacht bij je adem. Voeten op de vloer. Billen op de stoel.

Weegschaal

De daghobbel? Je kunt iets dat je geliefde zegt verkeerd opvatten. Vraag na en sluit het onderwerp af. Op blote voeten kom je in contact met jezelf. Doe het liefst langs het strand.

Schorpioen

Dierbaren kunnen wat van slag zijn en je ‘aansteken’. Blijf rustig en toon wat meer begrip. Rust komt als je alle situaties en persoonlijkheden accepteert, precies zoals ze zijn.

Boogschutter

Welke wens zie jij graag voor jezelf in vervulling gaan? Er komt vandaag nieuwe informatie – vaak in de vorm van gevoelens – waardoor je iets of iemand met andere ogen gaat zien.

Steenbok

Weet jij ook passief te genieten van je lichaam? Geniet van reiki, geef je over aan een massage of vraag een zomaar-knuffel aan een dierbare. Dan stroomt alles (nog) beter.

Waterman

Je bent je bewust van al je eigenaardigheden. Wees gerust: anderen zien vooral originaliteit. Niet in een mal passen maakt je vrij om te creëren. Je kunt het overal en nergens.

Vissen

Himalaya ’s maken van zandduintjes? Laat woelige emoties eruit, maar laat je omgeving niet meelijden. Je gaat beter om met pieken en dalen als je genoeg slaapt. Kruip eerder in bed!

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden