null Beeld

De tarotkaart van 4 februari: “Lieve Ram, misschien een online date?”

De tarotkaart die voor donderdag 4 februari is getrokken is ‘Acht van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Deze kaart staat voor: het begin van iets nieuws. Men is zeer gemotiveerd en heeft zin om vaardigheden en taken te ontwikkelen. Liefde: een (nieuwe) relatie met goede toekomstmogelijkheden en veel plezier. Werk: een nieuwe functie of taak. Men is nieuwsgierig en aanvaardt de uitdaging.

Ram

Loop je relationeel achter de feiten aan? Schrijf ideeën op voor jouw ideale liefdesweekend en overleg deze. Singles sudderen het liefst achter het bureau. Een collega trekt de aandacht. Misschien een online date?

Stier

Moet je iets tegen je zin in doen? Verstand op nul en gaan! Je merkt later twee dingen: 1. Dat het meeviel. 2. Dat je er goodwill mee kweekt. Onderaan beginnen is oké. Ook met ervaring!

Tweelingen

Je bent graag lobbyist of vertegenwoordigt iemand (of iets) waar je echt in gelooft. Check wel of diegene de vaardigheden beheerst. Een vleug zelfpromotie – ook in de liefde – is vandaag toegestaan.

Kreeft

Ga ik doen wat ik wil of wat van mij wordt verwacht? Grote kans dat je die twee vandaag succesvol combineert. Je geduld is eindeloos en je laat mensen voor bij de kassa en in het verkeer.

Leeuw

Complimenten in ontvangst nemen motiveert tot hard werken. In de privésfeer gaat het stroever vandaag. Verlangen naar iemand betekent nog niet dat er liefde in het spel is.

Maagd

Vraag of die goede vriendin haar praatpaal-functie weer eens kan oppakken. Je moet ventileren. Ook al staat er leuks op het programma, je wilt het kwijt. Maar gun de ander ook vertelruimte.

Weegschaal

Haastige spoed is zelden goed. Die deadline halen is belangrijk, mits je zorgt dat alle details kloppen. Vandaag is ook een goede dag voor het uitbesteden van ‘rotklusjes’. Je maakt een ander er blij mee.

Schorpioen

Positieve aandacht en samenwerken is wat de klok slaat. Terwijl jouw favoriete straatje eerder donker en solo is. Je leert wel veel van positivo’s, vooral dat concurreren niet werkt.

Boogschutter

Heb je keihard op iemands tenen getrapt en heb je spijt? Dat eerste is niet nieuw voor je, het tweede wel. Je maan staat gevoeliger afgesteld en dat staat jou top! Net als excuses aanbieden.

Steenbok

Vandaag is een goede dag voor een baaldag om op te gaan in een nieuwe hobby. Wel werken? Dan is je tempo waarschijnlijk traag en je zin nul. Vanavond op de bank ben je wel heel gezellig gezelschap.

Waterman

Je doorziet motieven van anderen vandaag razendsnel. Trek daarbij geen voorbarige conclusies, maar stel meer vragen. Krijg je die ook terug? Dan heb je een waardige sparringpartner.

Vissen

Waar kun je ‘t verschil maken? Inspiratie vind je bij mensen die je bewondert. Lees biografieën en check online lezingen. Lessen worden nu snel bijgeschreven op je harde schijf.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Tekst en voorspelling: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden