null Beeld

De tarotkaart van 4 januari: Boogschutter heeft zin in gekkigheid

De tarotkaart die voor maandag 4 januari is getrokken, is ‘Acht van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Staat voor: het begin van iets nieuws. Men is zeer gemotiveerd en heeft zin om vaardigheden en taken te ontwikkelen. Liefde: een (nieuwe) relatie met goede toekomstmogelijkheden en veel plezier. Werk: een nieuwe functie of taak. Men is nieuwsgierig en aanvaard de uitdaging.

Ram

De wereld is jouw speeltuin vandaag en je kunt veel over jezelf ontdekken. Dat doe je via anderen, dus oefen niet teveel druk uit met directe vragen. Respecteer ieders eigen tempo.

Stier

Ga vandaag eens na wat jouw verborgen drijfveren zijn. Denk je, terwijl je werkt, vaak aan geld – en hoeveel je iets oplevert? Vanuit een speelse insteek creëren is veel bevredigender.

Tweelingen

Je merkt dat je een heel team aan lieve, behulpzame mensen om je heen hebt. Let vandaag op of er iemand tussen zit wiens donkere wolken jij kunt wegjagen met vrolijks.

Kreeft

Kijk zorgvuldig wie je vandaag in je omgeving toelaat. Je kunt mensen heel scherp peilen en leest tussen de regels door. Mooie dag om ‘cadeautjes’ met rente terug te betalen.

Leeuw

Je bent op de juiste plek op het juiste moment. Details zijn nu belangrijk. Geef anderen vandaag aandacht en focus op alles wat goed is, dan brengen de sterren er meer van in je leven.

Maagd

Laat vandaag je lijf spreken. Ben je blij? Doe een dansje! Zo nodig op een plek waar niemand het ziet; tijdens het handenwassen op toilet? Alles wat vastzit komt ‘los’, alles valt op z’n plek.

Weegschaal

Wat vind je moeilijk te accepteren over jezelf? Kijk zonder oordeel naar zich herhalende patronen. Schrijf ze uitgebreid op papier, en versnipper of verbrand. Verandering hangt in de lucht.

Schorpioen

Je vindt vandaag de moed om in het diepe te springen. Gewoon ‘ja’ zeggen en alles begint te rollen. En te schudden! Wees niet bang, achter de storm is het leven weer stil.

Boogschutter

Waar is het leven zo serieus geworden!? Jij bent vandaag in de stemming voor gekkigheid. Let wel op: grapjes zijn alleen leuk als iedereen erom kan lachen. Maak geen slachtoffers.

Steenbok

Bedenk vandaag dat je mening maar een mening is. Maak er geen halszaak van. Je neemt je ruimte beter in door sociaal te blijven. Stel open vragen: ‘Hoe was je kerstvakantie?’

Waterman

Een spekje-naar-jouw-bekje dag! Blijf niet hangen in oppervlakkigs, maar verpak ook de belangrijke informatie in kleurigs en met strikjes en bloemetjes, dan vang je ieders aandacht.

Vissen

Reflecteer vandaag op alles wat mooi en lelijk is. Het heeft je gemaakt tot wie je nu bent. Een dankbare houding naar alles en iedereen brengt je vriendschap – en een superstemming.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Tekst: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden