null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 4 juli: “Lieve Schorpioen, geheime liefdes mogen vandaag openbaar worden”

De tarotkaart die voor zondag 4 juli is getrokken is ‘Zes van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: de oplossing van een probleem, men is blij met de uitkomst. Overwinning, erkenning, succes. Liefde: een mooie ervaring, gelukkige tijden. Relatiestress is overwonnen, goede berichten. Werk: Beloning voor gedane moeite. Een diploma wordt behaald of een project wordt goed afgerond.

Ram

Alles voor elkaar gebokst? Ga dan nu terug naar je hoek. Wis het zweet van je voorhoofd. Neem een slok water. Time-out! Samen is dat gezelliger. Je zorgt voor jezelf en voor de ander.

Stier

Je begrijpt anderen vandaag zonder te veel woorden. Op jezelf zijn is ook geen probleem. Opgekropte spanning kan loskomen, waardoor je extra behoefte hebt aan lekkers en dutjes.

Tweelingen

Oude bekenden krijgen nieuwe betekenis. Je beseft hoezeer je iemand hebt gemist. Uit eten gaan of een rondje wandelen maakt de tongen los. Bijpraten brengt herinneringen naar boven.

Kreeft

Samen met je partner bewegen maakt niet alleen vastzittende spieren, maar ook vastzittende emoties los. Met feel good-stofjes in je bloed is het prima om relationele hobbels te overwinnen.

Leeuw

Ondanks de kaart kunnen relationele issues opspelen. Je kunt je behoorlijk aan je geliefde(n) ergeren. Een blik in de spiegel kan je leren dat irritaties over jezelf gaan. Wat gooi je in de revisie?

Maagd

Trakteer jezelf en iedereen die je lief is op aandacht. Een luisterend oor, een knuffel, een zoen. Wil je toch iets tastbaars geven? Tast niet te diep in je portemonnee. Het geld vliegt eruit.

Weegschaal

Wacht je op een uitnodiging? Neem het initiatief en vraag degene die je boeit zelf om een afspraak. Het leidt nu gemakkelijk tot meer. Vaste partner? Diens mening kan je ogen openen.

Schorpioen

Heb je een stille aanbidder, of ben je er zelf een? Geheime liefdes mogen openbaar worden. Weeg woorden goed af en neem babystapjes. Blijf eerlijk, zeg liever te weinig dan teveel.

Boogschutter

Ook positieve ervaringen moeten verwerkt worden. Ontspanning vind jij vaak in beweging. Por iemand op om er samen op uit te gaan. Ver haal je dichtbij met een verrekijker.

Steenbok

Gooi lijntjes uit. Er blijven leuke vissen aan je hengel plakken. Houd vriendschappen zuiver door ze niet teveel met zakelijks te vermengen. Euro’s en amicaals zijn vaak geen goede combi.

Waterman

Je humor kan vandaag verkeerd vallen. Mensen kunnen je woorden uitleggen als verkapte kritiek. Houd je mond vaker dicht, en je oren open. Dan kan je hart duidelijker spreken.

Vissen

Maak het allerbeste van deze relaxte dag door een gemaakte fout toe te geven. Voor singles geldt: kijk de kat wat langer uit de boom. Je hart cadeau geven kan een valkuil zijn vandaag.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden