Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 5 augustus: “Stier, luister eens naar iemand met een tegenovergestelde mening”

De tarotkaart die voor donderdag 5 augustus is getrokken is ‘Aas van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: potentie en kansen! Deze Aas werkt als een Klavertje Vier: geluksbrenger. Liefde op het eerste gezicht, vervulling van wensen, dankbaarheid, levensgeluk. Ook als je single wilt blijven of bent, vind je bij deze kaart zekerheid in jezelf en een diep gevoel van tevredenheid en vervulling.

Ram

Stroom óf stuiter je door het leven? Vandaag doe je het eerste. Zowel op het werk als thuis ben je een rots in de branding. Stel het verleggen van grenzen uit en geniet van alles en iedereen.

Stier

Uitwisseling maakt je hart ruimer. Luister eens naar iemand met een totaal tegengesteld lijkende mening. Je komt nu tot de ontdekking dat je meer gemeen hebt dan je dacht.

Tweelingen

Veiligheid staat voorop. Maar kun je alles afdekken? Check eens je verzekeringsmap: wat heb je wel en eigenlijk niet (meer) nodig voor een gevoel van zekerheid? De logica wint vandaag.

Kreeft

Hoe ontwar je een knoop? Niet door te rukken en trekken, maar met geduldige, zachte hand. Check waar je te innig verstrengeld – met iets of iemand – bent geraakt. Losser leven brengt licht.

Leeuw

Welk werk zou je doen als het niet voor geld was? Best kans dat je het anders wilt doen. Maak gebruik van deze creatieve geluksbrenger en maak een begin met iets nieuws. Babystapjes!

Maagd

Vandaag kan een langere periode inluiden van ‘samen’. Op het werk vind je gelijkgestemden, in de liefde kan het vonken. Geef genoeg water en voeding en je schiet wortel.

Weegschaal

Kleine dingen in het leven zijn groter dan je denkt. Dat complimentje voor de caissière, even iemands arm aanraken bij diens verhaal. ‘Serieus zijn met een glimlach’ is je motto vandaag.

Schorpioen

Jij kunt heel groots denken, maar begin wel klein. Het geldt vooral in de liefde waarin jij helemaal opgaat. Bedenk tijdens het vrijen vaker: als je het langzaam doet, voel je meer.

Boogschutter

Je hebt nu geen moeite om te laten merken hoeveel je van je dierbare(n) houdt. Experimenteer met verschillen van mening. Je hoeft het niet eens te zijn, ‘anders’ is spannender.

Steenbok

Uit balans? Je herpakt je vandaag door niet zoveel te doen, maar ontspannen te ‘zijn’. Anderen komen dan graag naar je toe. Voor advies, maar ook gewoon voor goed gezelschap.

Waterman

Foutjes ontdek jij vandaag vlug. Wees terughoudend met kritiek, kijk eerst of de ander ervoor open staat. Het doet je relatie(s) goed als je interesse toont zonder over jezelf te beginnen.

Vissen

Er is niets goed of fout. Alleen je denken maakt dat ervan. Onthoud deze wijsheid als je je stokpaardje dreigt te bestijgen. Je hart wordt groter als je geeft: complimenten, een lach, een aai.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden