null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 5 januari: Weegschaal, jij kunt je familieleden helpen om moeilijke beslissingen te nemen

De tarotkaart voor woensdag 5 januari is ‘Koningin van Pentakels’ Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Koningin van Pentakels is een warme en liefdevolle vrouw, die haar aandacht op haar gezin richt. Zij maakt voor iedereen een veilige en gezellige thuishaven. Geef je met deze kaart vandaag over aan huiselijke knusheid en dompel je onder in liefde.

Ram

Besteed je energie aan je familie en maak een grote pan soep. Jij geeft anderen een heerlijk warm en geborgen gevoel en daar geniet je zelf ook met volle teugen van. Vergeet niet: liefde is tweerichtingsverkeer!

Stier

Zorg dat je wat ruimte overlaat voor ontspanning en tijd voor je vrienden. Er kunnen prachtige dingen ontstaan als je spontaan een dagje vrij neemt en een taart gaat bakken. Geluk is onbetaalbaar.

Tweelingen

Alles gaat smooth en je zit helemaal in de flow. Anderen genieten jouw ‘leien dakje’. Je bent energiek en enthousiast over waar je mee bezig bent. Daarom zijn ze graag bij je en warmen zich aan jouw vuur.

Kreeft

Je bent zeker van je zaak en je hebt zelfvertrouwen. Iemand moet de leiding nemen en jij doet dat vanuit liefde en koestering. Iedereen vindt een luisterend oor en voelt zich door jou gezien. Chapeau.

Leeuw

Treuzel niet langer om die ene grote beslissing te nemen! Het kan zijn dat je denkt: ‘Mamma Mia’, wil ik wel dat alles om mij heen verandert? Jouw huis is een duiventil; ze komen vanzelf weer terug.

Maagd

Je mag actie ondernemen en naar die nieuwe keuken of messenset gaan kijken. En het mooie van alles is: de flow brengt je altijd precies daar waar je moet zijn. Luister goed naar de aanwijzingen onderweg.

Weegschaal

Jij kunt je familieleden helpen om moeilijke beslissingen te nemen. Jij bent analytisch, maar staat ook open voor de magie van het leven. Daarom komen ze bij jou voor raad. Jij ziet de ‘the bigger picture’.

Schorpioen

Nu jij de familiekas beheert, is het misschien verstandig om ook eens naar je eigen impuls aankopen te kijken. Je zult eerdaags toch met de billen bloot moeten, als het budget op is. Maak nu alvast de nacalculatie.

Boogschutter

Jij kunt het als de beste. Want waar jij bent, wordt iedereen verwend en gekoesterd. Vergeet niet dat je zelf ook af en toe aan de bel trekt. Anders denken anderen dat jij het allemaal alleen kan zonder hulp.

Steenbok

Zet de zaken eens op een rijtje en bekijk dan eerlijk wat je niet meer nodig hebt. Snoeien in je uitgave is misschien het beste wat je op dit moment kunt doen, in plaats van nog harder te gaan werken.

Waterman

Zakelijk weet jij precies wat je moet doen om de volgende fase een succes te maken. Misschien verhoog je je hypotheek of verkoop je dat stukje grond. Zorg dat de rest van de familie echt naar jou luistert.

Vissen

Deze zonnige liefdevolle kaart geeft aan dat je familie iets met je wilt vieren. Hoe lief is dat? Misschien ga je wel een prachtige zonnig land aandoen, wanneer het weer kan. Geniet van hun dankbaarheid.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden