De tarotkaart van 5 juni Beeld Libelle
De tarotkaart van 5 juniBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 5 juni: “Lieve Vissen, men geniet van je gezelschap”

De tarotkaart die voor zaterdag 5 juni is getrokken is ‘De Keizerin’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: de natuurlijke, scheppende levenskracht. Op fysiek niveau is er vruchtbaarheid, op artistiek vlak veel creativiteit. Er ontstaan nieuwe dingen. In relaties zijn er leuke ontwikkelingen, er is moederliefde en groei. Werk: verrassende ideeën en vitaliteit. Men komt uit de sleur.

Ram

Vertaal je behoefte om ergens bij te horen naar je vriendenkring. Er ontstaan nieuwe ideeën voor uitjes en gezelligheid. Thuis zindert het tussen de lakens. Jij wilt intens, en anders niet.

Stier

Beweegt je leven de juiste kant op? Ga op een denkbeeldige berg staan en kijk naar alles en iedereen dat/die je dierbaar is. Wat staat er op je verlanglijst en hoe maak het waar?

Tweelingen

Romantisch aangelegd? Dan ervaar je – zowel single als gebonden – vandaag waarschijnlijk als een tikkie saai. Dat moet nu zo zijn. Je leert jezelf beter kennen en dat is wat waard.

Kreeft

Zit je in de zorg, of mantelzorg je voor een oudere? Lijden en de zin van ziek zijn krijgen vandaag een andere betekenis voor je. Volg cursussen op dit gebied, die verrijken je hele bestaan.

Leeuw

Zoek opwinding niet in de buitenwereld, maar in jezelf. Je bent aan het veranderen en kunt je omgeving erop aanpassen. Maak je huis meer een thuis. Laat jezelf zien in kleurcombi’s en inrichting.

Maagd

Apen hebben de neiging uit mouwen te komen. Als je maar geduld hebt. Dit gegeven kun je nu gebruiken in persoonlijke relaties. Stel vragen en verwacht niet direct antwoorden.

Weegschaal

Dacht je iets verwerkt te hebben, blijkt er toch nog verdriet te zitten. Wees dankbaar, tranen hebben een opruim-effect. Vraag je partner om die arm om je heen, er is veel begrip.

Schorpioen

Zelfs de lastigste mensen zijn vandaag vriendelijk en openhartig. Het nodigt uit tot goede gesprekken. Alles wat mooi is trekt: shops, musea, de natuur, mensen. Geniet ervan!

Boogschutter

Thuis heb je meer behoefte aan een eigen slaap- of werkkamer, die is vlot ingericht. Competitie met je geliefde kan een domper zijn. Speel in hetzelfde team, mét en niet tégen elkaar.

Steenbok

Je bent moediger dan anders en doet je zegje. Wees niet bang voor afwijzing: hoe meer je jezelf laat zien, hoe meer leuke mensen je aantrekt. Je mantra: Your vibe attracts your tribe.

Waterman

Leg jezelf vanochtend even aan de riem. Je bent geneigd om teveel, te snel en te kritisch te zeggen en doen. Schakel terug en houd je doel voor ogen. Wat wil je precies bereiken?

Vissen

Creatief zijn met verf, kralen, fotografie is je ding. Je hebt een prima oog voor schoonheid en maakt je omgeving zeer bijzonder. Men geniet van je gezelschap. Bewonderd worden voelt goed!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden