De tarotkaart van 27 april:
De tarotkaart van 27 april: "Maagd, een periode van jezelf heruitvinden begint"Beeld Libelle

De tarotkaart van 6 december: Stier, het geluk lacht je op alle vlakken toe

De tarotkaart voor maandag 6 december is ‘Beker negen’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Met de bekers negen aan je zijde ben je rustig en tevreden. Jij straalt en iedereen in je omgeving ziet en voelt dat. Het is ook belangrijk dat je voldoende tijd neemt om ervan te genieten. Want deze kaart is een magisch cadeautje op zich. Make a wish.

Ram

Misschien heb je vanochtend wel een magische ingeving gehad onder de douche. Twijfel niet, Bekers Negen wijst jou de weg. Onverwachte gebeurtenissen ontvouwen zich als vanzelf. Het lijkt wel of iemand alle stoplichten op groen heeft gezet.

Stier

Het geluk lacht je op alle vlakken in je leven toe. Hoe mooi dat je goede daden en je attente ‘tokens of love’ nu verdubbeld naar je terugstromen. Jij begrijpt als geen ander dat geven ontvangen is. Spreid je armen en neem een aanhanger mee.

Tweelingen

Vandaag moet je iets langzamer lopen. Let op de tekens. Dan vind je die veer op straat en lees je die passende tekst op de achterkant van een vrachtwagen. Deze kaart geeft je aanwijzingen richting geluk. Er is veel voor jou.

Kreeft

Jij bent het sterrenbeeld dat zelf actief om een teken vraagt. Jij weet hoe jij je hart moet openen voor dat wat anderen minder goed kunt voelen. De lucht is zwanger van magie en het beste moet nog komen. Veel geluk!

Leeuw

Het leven kan niet worden geleefd in het tempo van een vuurpijl. Dat is de les van Bekers Negen. Maak bewust contact met rust. Mediteer, wandel of wees vandaag af en toe zo maar stil. Verbaas jezelf. Rust en stilte zijn krachtig.

Maagd

De Bekers Negen is ook de wenskaart. Daarom is de wereld your oyster. Halleluja! Maar weet jij eigenlijk wel wat je het liefst zou willen buiten harmonie en gezondheid voor je familie? Wat wens je voor jezelf?

Weegschaal

Harmonie is iets natuurlijks. Alles wat je nodig hebt, draag jij altijd al bij je. Daarom loop jij zo vaak over van compassie en naastenliefde. Jij begrijpt dat er genoeg is voor iedereen en dat ‘dankbaar zijn’ op zich al een geschenk is.

Schorpioen

Alles gebeurt in eigen tijd. Doordat jij analytisch bent, maar ook open staat voor de magie van het universum zie jij ‘the bigger picture’. Daarom is deze Bekers Negen jouw op het lijf geschreven en krijg jij maximaal rendement.

Boogschutter

Vandaag ben jij gelukkig zonder reden. Je bent veilig bij jezelf en daarom zit je zichtbaar goed in je vel. Je beste vrienden kennen jouw geheim: omdat jij van jezelf houdt, kun jij onvoorwaardelijk liefhebben. Dat straal jij uit.

Steenbok

Door je harde werken staat je ‘tuin van Eden’ vandaag in volle bloei. Geniet van de rozen en ruik hun zoete geur. En onthoud dat jij al deze financiële en materiële overvloed zelf tevoorschijn hebt getoverd.

Waterman

Liefde ontvangen is vaak moeilijker dan geven. Dus ontvang vandaag met Bekers Negen net zoveel als je op dit moment nodig hebt. Jouw emotionele droogte heeft z’n functie gehad, gelukkig ligt dat nu achter je.

Vissen

Alles in het leven beantwoordt aan de wet van oorzaak en gevolg. Vandaag zul jij ervaren dat er veel meer balans zal verschijnen. Alles wat je ooit gedacht of gedaan hebt, wordt nu zichtbaar in de vorm van positief resultaat.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden