De tarotkaart van 6 juni Beeld Libelle
De tarotkaart van 6 juniBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 6 juni: “Boogschutter, probeer de gemene deler te vinden”

De tarotkaart die voor zondag 6 juni is getrokken is ‘Vijf van Zwaarden’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: onrust en een gemene ruzie. Stoten onder de gordel, waarbij er geen echte winnaar is. Er volgt voor alle partijen een nare bijsmaak. Liefde: Een relatie loopt ten einde en beide partijen gunnen elkaar niets. Werk: Ontslag met gerechtelijke nasleep. Laster, boosheid en vernedering.

Ram

Jij weet maar al te goed hoe ruzie voelt. Daarom kun je vandaag in het heetst van de strijd de mediator zijn. Hint: luister naar de overeenkomsten en laat de verschillen zitten.

Stier

Niemand kan om jou heen. Je maakt heel duidelijk wat voor jou waar is. Let op je neiging om impulsief te reageren en te snel conclusies te trekken. Stel vragen, de antwoorden brengen begrip.

Tweelingen

Je hunkert naar wat opwinding in je leven. Zoek die niet in treiterij. Zelfs grappig bedoelde opmerkingen vallen verkeerd. Let op je neiging om zwart- wit te denken. Grijs is nu je kleur.

Kreeft

Jij ziet in alles en iedereen het lieve en leuke. Daardoor gaan je wensen en dromen ondanks de kaart in vervulling. Tip: negeer ook ‘nare’ gevoelens niet, anders groeien ze je boven het hoofd.

Leeuw

Alles wat je ziet en hoort, komt keihard bij je binnen. Je kunt teleurgesteld en beledigd reageren. Vraag je voordat je terugslaat af: ‘Wat zou liefde doen?’ Doe hetzelfde.

Maagd

Je hebt iemand nodig, stil en oprecht… Ben jij die persoon vandaag voor iemand anders? Of heb je zelf een warme knuffel nodig? Zoek contact, dan kun je elkaar met raad en daad steunen.

Weegschaal

Felle woorden? Heftige emoties? Jij ziet ruzie als een soort Game of Thrones waardoor het gemakkelijk is om afstand te bewaren. Vooral dat vleugje humor erbij werkt altijd.

Schorpioen

Meerekken als een elastiekje is prima, maar ga niet te ver om de harmonie te bewaren. Jij weet je dierbaren heel goed duidelijk te maken dat je het goed bedoelt, ook als je het totaal oneens met hen bent.

Boogschutter

Andermans ambities staan lijnrecht tegenover de jouwe. Tem nu je neiging om in woord en gebaar over iemand heen te walsen. Probeer de gemene deler te vinden. Hij is er!

Steenbok

Relatiestress? Je weet je standpunten rationeel te brengen, waardoor emoties niet te hoog oplopen. Verwijt men jou kilheid? Maak oogcontact, glimlach en raak andermans arm even aan.

Waterman

Ontevreden ben je vandaag vooral over jezelf. Zie jezelf als een vijfjarig kind. Wat zou hij/zij graag willen? Hoe zou je tegen hem/haar praten? Die milde kijk krijg je ook van (huis)dieren.

Vissen

Welk effect hebben jouw gevoelens en stemmingen op je medemensen? Eerlijke antwoorden hierop sieren je. Ga erover in gesprek en je krijgt fantastische gesprekken. Luister en verbaas je!

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden