null Beeld

De tarotkaart van 6 november: kleine explosies geven Schorpioen explosieve gloed

De tarotkaart die voor vrijdag 6 november is getrokken, is de kaart 'Vier van Bekers'. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld? Kreeft, jouw stemmingen wisselen om het uur.

Fleur Tomholt

Deze kaart staat voor: een bedrukt gevoel en gemopper. Zich afsluiten uit afkeer en ontevredenheid. In de liefde: gekwetst zijn en mokken. Op het werk: geen motivatie. De kaart geeft wel aan dat er kansen liggen, mits men zich open opstelt en kansen ziet.

Ram:

Zijn anderen het niet met je eens? Jij weet menigeen toch te overtuigen want je komt met goede argumenten. Prima dag voor gesprekken waarbij alle neuzen dezelfde kant op moeten.

Stier:

Deze dagkaart kan jouw optimisme niet drukken. Je blik is ontspannen en daardoor zie je waar het bij een ander wringt. Onder mensen zijn en de sfeer verlichten is vandaag jouw taak.

Tweelingen:

Thuis of op het werk: je bent je heel bewust van je plichten vandaag. Je zoekt steun en hulp bij vrienden en geliefde(n). Doe samen klusjes en je kunt vanavond tevreden onderuit.

Kreeft:

Je stemmingen wisselen om het uur. Met iemand over die kluwen gevoelens praten, geeft veel lucht. Alleen? Laat sociale media links liggen. Uiteenlopende meningen irriteren nu teveel.

Leeuw:

Plannen maken is, ook al gaat het momenteel goed, heel belangrijk. Zet, eventueel met je partner, in op persoonlijke groei. Dat doet je bankrekening namelijk ook goed.

Maagd:

Bij een groep horen, gelijkgestemden ontmoeten: het kleurt je dag in vrolijke tinten. Best kans dat je tijd met een vriend(in) doorbrengt om het leven eens kritisch door te nemen.

Weegschaal:

Grote kans dat jij vandaag iemand – je werkgever? – helpt met taken die buiten je taakomschrijving vallen. Je inspanningen worden opgemerkt, je charmante optreden ook.

Schorpioen:

Kleine irritaties geven je een explosieve gloed vandaag. Reageer je niet af op je naasten, maar zoek afleiding. Wandelen in het donker, met zaklamp, bevredigt je behoefte aan spanning.

Boogschutter:

Het gevoel dat je ‘onder de duim’ wordt gehouden, kan je vandaag behoorlijk dwars zitten. Financiële hulp is onderweg. Geef toe: in je relatie bevalt die aantrekken-afstoten sfeer je wel.

Steenbok:

Gevoel en verstand botsen vandaag: je hebt misschien totaal geen zin, maar je moet waarschijnlijk iets. Verwen jezelf vanavond: ga samen naar de sauna en neem een massage.

Waterman:

Waarschijnlijk ben je vandaag in contact met iemand die je graag vaker wilt zien. Het initiatief nemen loont nu, net als het uitspreken van je ware gevoelens. Je komt goed over.

Vissen:

Niets kan jouw lol vandaag verstoren. Je wilt lekker speels zijn en je vrij voelen. Grapjes maken is prima, maar maak ze niet ten koste van iemand. Buig ook mee in andermans sfeer.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden