null Beeld

De tarotkaart van 7 december: Waterman, badder lekker in het maatjesgevoel

De tarotkaart die voor maandag 7 december is getrokken, is de Hogepriesteres. Wat betekent dit voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor: intuïtie, onbewuste kracht en vertrouwen. De waarheid die niet met denken te bereiken is. In de liefde is er diep begrip en een zielsverbinding. Singles zijn intens gelukkig met hun levensstijl. Werk: zich laten leiden door de innerlijke stem, er is geduld en ontvankelijkheid.

Ram

Jouw persoonlijke brillenglazen hebben vandaag alle kleuren van de regenboog. Overal over meepraten is vandaag je ding. En daarbij ga je behoorlijk diep. Geen oppervlakkige praat voor jou.

Stier

‘Lastige’ vragen maken het vandaag gemakkelijker om je masker af te zetten. Je gevoel tonen, ook al zijn dat tranen, brengt iets of iemand op je pad waarvan je meer wilt weten.

Tweelingen

Leg alles wat je irriteert in anderen onder de microscoop. Het zegt veel over je eigen verborgen kanten en een eigenschap die je graag wilt ontwikkelen. Koester je nieuwsgierigheid.

Kreeft

Als iedereen aan je mouw trekt, besef je dat keuzes maken aan jou is. Wat is vandaag het belangrijkste op je lijstje? Geef het je volledige aandacht, dan duik je vanavond voldaan je bed in.

Leeuw

Gaat het even niet lekker? Forceer niets, je kunt dat warme geluksgevoel niet afdwingen. Houd ondertussen vast aan hoop. De getijden brengen je uiteindelijk als vanzelf naar iets vredigs.

Maagd

‘Ongelofelijk dat ik dat heb gedaan’. Dat kan vandaag het gevoel zijn als je terugdenkt aan de hoogtepunten in je leven. Praat erover met mensen, je vindt nu veel herkenning bij leeftijdgenoten.

Weegschaal

Jij hebt vanavond spierpijn. In je tong! Het lijkt wel of iedereen om een praatje met jou verlegen zit. Zelfs verlegen types haal jij achter hun blos vandaan. Het levert nieuwe kennis(sen) op.

Schorpioen

De liefde vraagt vandaag een duidelijk ‘ja’ of ‘nee’ van je. Check bij een negatief antwoord of er niet gewoon angst achter zit. Laat je iemand dichterbij, of ren je toch liever weg?

Boogschutter

Je humeur lijkt aan het weer gekoppeld. Een beetje dramatisch en donker misschien? Mooi als je je evengoed prettig kunt voelen bij jezelf. Je komt sterk over en kunt veel aan vandaag.

Steenbok

Krijg je van oude kennissen te horen: ‘Goh, wat ben je veranderd?’ Wees er vooral trots op, ook al bedoelen sommigen het negatief. Het betekent dat je bent gegroeid.

Waterman

Jouw eigenheid betaalt zich uit vandaag. Iemand neemt een voorbeeld aan je, of vraagt om advies. In de liefde is het vandaag ‘vier handen op een buik’. Badder lekker in het maatjesgevoel.

Vissen

De zevende hemel is op aarde vandaag. Jij hebt, zelfs in hartszaken, de voetjes op de vloer waardoor je heel stabiel overkomt. Goed voor bestaande liefdes, maar ook voor nieuwe sta je open.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden