De tarotkaart van 6 mei:
De tarotkaart van 6 mei: "Waterman, welke kansen heb je gemist?"Beeld Libelle

De tarotkaart van 7 juli: “Lieve Waterman, dít is het geheim van geluk voor jou”

De tarotkaart die voor woensdag 7 juli is getrokken is ‘Aas van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: potentie en kansen! Deze Aas werkt als een Klavertje Vier: het is een geluksbrenger. Liefde op het eerste gezicht, vervulling van wensen, dankbaarheid, levensgeluk. Ook mensen die single (willen) zijn, vinden bij deze kaart zekerheid in zichzelf en een diep gevoel van vervulling.

Ram

De mensen om je heen zijn warm en open. Het is een uitnodiging aan jou om dat ook te zijn. Persoonlijk gewin smaakt alleen lekker als je het kunt delen. Jij weet wel met wie.

Stier

Heeft een relatie EHBO nodig? Probeer de nieuwe aanpak: emoties zijn het probleem niet, de weerstand ertegen wel. Omarm jezelf en de ander in gedachten. Stilte spreekt luider dan woorden.

Tweelingen

Uitwisselen is het codewoord voor harmonie. Je leert jezelf steeds beter uitdrukken, waardoor je ook beter wordt begrepen. Doet iemand dat nog steeds niet? Haal je schouders op.

Kreeft

Gedachten slaan gemakkelijk op hol vandaag. Check wat je allemaal tegen jezelf zegt en leg de nadruk op positief. Onthoud ook: elke nee is oké, zolang het maar een ja naar jezelf is.

Leeuw

Anderen komen naar je toe voor advies of een luisterend oor. Heerlijk! Over jezelf praten is verleidelijk. Blijf de ander vragen stellen en luister. Je hoeft niet overal iets van te vinden.

Maagd

Je kunt vandaag iemand ontmoeten die veel indruk op je maakt. Het maakt vragen in je los: wie, wat en hoe wil je zijn? Je plukt nu vruchten van trainingen of workshops uit het verleden.

Weegschaal

Het goede zien in alles en iedereen heeft een voordeel. Je kunt jezelf eraan spiegelen en dat doet wonderen voor je humeur. Alles wat naar sociaal verkeer ruikt, krijgt twee duimen omhoog.

Schorpioen

Open zijn over wat je wel en niet wilt: het is de sleutel tot succes. Wacht rustig af als je niet lijkt te krijgen wat je wilt. Vertrouw dat alles wat voor jou bestemd is, vanzelf naar je toe komt.

Boogschutter

Het spel boeit, de knikkers komen vanzelf. Die instelling levert een nieuwe uitdaging (baan) of buikkriebels (geliefde) op. Blijf wel eerlijk over gevoelens. Toneelspel wordt doorzien.

Steenbok

Jeugdtrauma’s kunnen opspelen en je ziet ze in een helder licht. Volwassen zijn betekent dat je wél durft te vragen om wat je nodig hebt. Ook in de liefde. Single: wees je eigen beste maatje.

Waterman

Het geheim van geluk voor jou? Je zoekt niet naar meer, maar ontwikkelt het vermogen om te genieten van minder. Zoek een etalage op. Geniet van de spullen erin. Loop door. Simpel toch!

Vissen

Wat is echt waardevol? Het is helder als je met de stroom meedrijft. Blijf daarbij wel bij jezelf. Kies voor het beekje dat richting jouw verlangens stroomt. Je herkent het aan goed gezelschap.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden