Tarotkaart Beeld Libelle
TarotkaartBeeld Libelle

De tarotkaart van 7 november: “Waterman, ook in de liefde slaat de vlam in de pan”

De tarotkaart die voor 7 november is getrokken is ‘Vier van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Viola RobbemondtLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Een vredig, zeker gevoel. Er is gezelligheid en je kunt ontspannen. Plezier met nieuwe en bestaande contacten. Liefde: open en vriendelijke omgang. Je onderneemt samen leuke dingen. Werk: een duurzame en veelbelovende baan. Of: je geeft zekerheid op voor het avontuur.

Ram

Klinkt misschien saai, maar neem je geldzaken eens door. Verzekeringen, vaste lasten, vrijkomende spaarplannen. Best kans dat je je ideeën nu kunt waarmaken. Of moet bijstellen...

Stier

Je zintuigen worden geprikkeld. Alles wat genot schenkt, staat in de verhoging. Experimenteer met exotisch eten. Of breng de dag horizontaal door en schiet in de kramp tijdens de Kama Sutra.

Tweelingen

Jouw dagmotto: blote voeten, wilde haren, ik wil avonturen sparen! In die sfeer maak je herinneringen waaraan je later nog vaak zult terugdenken. Maak vooral foto’s en video’s.

Kreeft

Je partner kan je motiveren en inspireren om die ene stap te zetten. Nieuwe opleiding? Voor het voetlicht treden? Een zaak opbouwen? Risico’s nemen loont. Bedank hem/haar. Jij weet hoe.

Leeuw

Geen gebrek aan overtuigingskracht, je krijgt iedereen mee. Uit op liefde? Dan is ‘nee’ geen optie. Magische aantrekkingskracht daargelaten: geef de ander ruimte, al is het maar om te kreunen.

Maagd

Laat herinneringen rusten. Doe iets waar je anders niet aan toekomt. Hint: erop uit! Smaakt naar meer? Boek een avontuurlijke reis en geniet van de voorpret. Kanoën in Canada, iemand?

Weegschaal

Voel je je als een paardje dat ronddraait in de mallemolen van de dag? Dan is de sfeer van vandaag een verademing. Keuvel wat. Knutsel wat. Doe een powernap. Het leven is goed!

Schorpioen

Over de schutting kijken is nu de moeite waard. Neem een voorbeeld aan iemand die je bewondert. Welke eigenschap vind je tof? Wat doet hij/zij anders? Ook biografieën lezen inspireert.

Boogschutter

‘Trek iets positiefs aan, dat past altijd’. Vandaag komt ‘jouw’ motto super uit de verf. Thuis en op feestjes ben je de gangmaker. Zelfs als je aard rustig is, heb je een zonnig effect.

Steenbok

Iemand zoekt een rots in de branding en Cupido schiet raak op de werkvloer. Ben je al langer samen, steek dan tijd in die gezamenlijke hobby. Vogelen? Dammen? Je lijkt wel een pro!

Waterman

Ergens voor vechten gaat je nu gemakkelijk af. Je legt je hart en ziel bloot voor de goede zaak. Ook in de liefde slaat de vlam in de pan. Je lief moet ervan bijkomen. Rode konen verzekerd.

Vissen

Je hoort iets, ziet iets, voelt iets, ruikt iets en je wilt het hebben! In plaats van direct actie te ondernemen: sluit je ogen. Doe net alsof je het al hebt. Grote kans dat de impulsieve sfeer milder wordt.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden