null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 8 augustus: “Vissen, vertel wat jou dat gloeiende gevoel geeft”

De tarotkaart die voor zondag 8 augustus is getrokken is ‘Koningin van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een moederlijke, nette instelling. Je wilt het dierbaren naar de zin maken. Huis en haard zijn heilig. Liefde: huwelijk en zintuiglijk genot. Voelt het fijn? Ruikt hij lekker, klinkt en smaakt het goed? Trouw en intimiteit zorgen voor levensvreugde. Werk: je bent creatief, ijverig en geduldig.

Ram

Wat zijn je verlangens? Het is goed om die nader te onderzoeken. Je gevoel met je verstand willen beheersen, werkt averechts. Geef jezelf echt bloot, en niet alleen onder de douche.

Stier

Een praatgrage stemming. Mensen over de vloer? Ze mogen genieten van jouw gastvrijheid. In de liefde heerst een serieuze stemming. Je houdt elkaar een spiegel voor. Bevalt het wat je ziet?

Tweelingen

Je toont je dankbaar voor een tip, iemands woorden of gestes. Met zo’n open hart ben je snel geraakt. Kwetsbaar zijn is ook spannend. Je voelt dat je er niet alleen voor staat.

Kreeft

De nieuwe maan geeft je de kans om onbekend terrein te veroveren. In de liefde, op het werk. Of misschien een combinatie van de twee. Die collega of baas kan nu zomaar méér worden.

Leeuw

‘Ja, ik kan dit!’ Je energie geeft je de kans om positiefs over te dragen op je omgeving. Inspireer een tiener, help een oudere, laat je partner die ‘andere’ kant van jezelf zien. Je straalt!

Maagd

Ongemerkt druk je een grote stempel op je omgeving. Toon je je kwetsbaar, dan geeft dat een krachtige uitstraling. Hoe? Vertel wat jij moeilijk vindt, dat schept een band.

Weegschaal

Ook bij sociale vlinders zoals jij gaan van sommige mensen je nekharen overeind staan. Maak gebruik van de kaart door afspraken te maken over de toekomst. Wat, hoe, wanneer? Vul in.

Schorpioen

Rijdt iemand je constant in de wielen? Kijk vandaag eens hoe je iets van een andere kant kunt aanvliegen. Even iets tegen je zin in doen, kan ervoor zorgen dat je later wel je zin krijgt.

Boogschutter

Samen zijn, het gezellig hebben, goede gesprekken voeren. Mentale uitdaging is nu extra belangrijk voor je. Heb je veel boekenkennis? Breng nu datgene wat je raakt in de praktijk.

Steenbok

Jaloers? Check vandaag eens welke onzekerheid hieronder zit. De kaart geeft je de kans om er open over te praten. Je partner en/of intimi weten wat jij waard bent. Weet jij het ook?

Waterman

Keurig netjes? Liever overlopend van passie! Op zoek naar een partner? Grijp nu je kans en ga erop uit. Je maakt een verpletterende indruk. Al samen? Ontdek een nieuwe manier van vrijen.

Vissen

Aardbeien met slagroom, erotische massages, wat bubbels als toetje. Jij gaat nu helemaal op in de ander. Let je erop dat ook jij aan je trekken komt? Vertel wat jóu dat gloeiende gevoel geeft.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden