null Beeld

De tarotkaart van 8 december: onderhuidse spanningen drijven boven, Kreeft

De tarotkaart die voor dinsdag 8 december is getrokken, is De Zegewagen. Wat betekent dit voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze kaart staat voor een flinke stap vooruit, vrijheidsdrang en ambitie. In de liefde gaat het over een frisse wind door een bestaande relatie, of de aankondiging van een nieuwe. Op het werk gaat het over zelfstandigheid en succes.

Ram

Zelfs bekvechten gaat in een luchtige sfeer vandaag. Zie jezelf niet als concurrent van je partner of collega’s en iedereen krijgt ruimte om creatief te zijn. Vergeet niet te genieten van je succes.

Stier

Heeft controle over iets of iemand uitoefenen je ooit veel gebracht? Vandaag kun jij een grote stap zetten als je beseft dat niets blijvend is. Ook die negatieve gevoelens niet. Bye bye!

Tweelingen

Verzamel je al een tijdje lef om iemand op iets aan te spreken? Het rolt nu vlot je mond uit. Bovendien kun je iets belangrijks over jezelf rechtzetten. Je wordt gehoord en gezien.

Kreeft

Onderhuidse spanningen drijven boven. Heb je te veel compromissen gesloten, dan kom je vandaag terug op beloftes. Voel je niet schuldig, van mening veranderen houdt iedereen flexibel.

Leeuw

Mensen die de kantjes eraf lopen, krijgen met jou te maken vandaag. Breng het over met een grapje, dan blijft samenwerken leuk. Tussen de lakens begrijp je je partner zonder woorden.

Maagd

Detoxkuurtjes en diëten: ze slaan aan! Je voelt een extra shotje energie. Ook met je handen in de aarde wroeten – bijvoorbeeld met planten bezig zijn – brengt die gezonde blos.

Weegschaal

Knopen doorhakken gaat nu met één welgemikte klap. Je vraagt je misschien af waarom het leven niet altijd zo simpel is. Thuis schep je volop kerstsfeer met zelfgemaakte accessoires.

Schorpioen

Je loopt de zolen onder je vrijersvoeten vandaan voor de liefde. Pas wel op, want je bent niet erg kieskeurig vandaag. Vooral eenrichtingverkeer kan een hartenbreker voor je zijn.

Boogschutter

Een tikkeltje verveeld? Toom je neiging om je medemens te sarren met boute opmerkingen in. Vooral bij zakelijke contacten bereik je meer met honing dan met azijn.

Steenbok

Spreek je waarheid, ook als je stem wat trillerig is. Mensen die echt om je geven bewonderen je erom. Heb je schulden, dan is vandaag goed voor het maken van een aflossingsplan.

Waterman

Je zit helemaal klaar voor de overlegmodus. Doe er vandaag vooral met je partner je voordeel mee, stel je nieuwsgierig op. Voorzichtig met geintjes: je kunt ongewild op tenen staan.

Vissen

Wil je blij worden en/of blijven van je werk? Jezelf plooien naar andermans wensen gaat vandaag goed. Hoe is dat op langere termijn? Teken geen contracten omwille van geld alleen.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden