null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van 8 januari: Vissen, het is goed om naar je hart te luisteren vandaag

De tarotkaart voor zaterdag 8 januari is ‘Bekers Acht’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Mabel van den DungenLibelle

Deze tarotkaart staat voor: Ben je niet happy omdat je te lang getrokken hebt aan een dood paard? Wanhoop niet. De toekomst ziet er meteen rooskleuriger uit als je actief veranderingen aanbrengt. Dus kom van die bank af en steek je energie in een mooi nieuw doel. Jezelf bijvoorbeeld.

Ram

Vraag nu alvast aan je vriendin of ze samen met jou naar die nieuwe sportschool wil, zodra hij weer opengaat. Overwin nu alvast je tegenzin, diep van binnen weet je dat je dit ook heel graag wilt.

Stier

Als je niet lekker ‘in de wedstrijd zit’, maak je niet de beste beslissingen. Neem vandaag een dagje rust en je zult verbaasd staan, over het wijze advies dat opeens weer bij je naar boven borrelt.

Tweelingen

Je bent misschien niet erg tevreden over jezelf en dat vervelende onderbuikgevoel steekt ook weer op. Ben je verstrikt geraakt in een situatie, waar je op dit moment geen uitweg voor weet? Neem pauze!

Kreeft

Moet alles anders? Richt je kamer opnieuw in of start vandaag die cursus, die je al zolang wil volgen. Met een andere kijk op het leven kun je meteen die gemakzucht en faalangst ook laten varen, toch?!

Leeuw

Met de Bekers Acht mag je zoveel wensen als je wilt. Ga helemaal los. Neem vandaag de tijd voor jezelf. Sluit je op in de badkamer en wens. Je mag het allemaal ontvangen! Vergeet de liefde niet!

Maagd

Geluk zit in de kleine dingen. Plak die laatste baan behang in je slaapkamer op de muur of bezoek je lieve oma, voordat haar koekjes oud zijn en die voor niets al die tijd op je hebben liggen wachten.

Weegschaal

De zaken komen in een stroomversnelling. Belangrijk is dat je lopende zaken eerst afrond. Maar daarna aub alleen dat doen, waar je hart sneller van gaat kloppen. Luister naar je true calling.

Schorpioen

Vraag vandaag aan je liefde of je te veel met jezelf bezig bent. Misschien is daar helemaal niets mis mee, maar het is wel belangrijk voor jezelf om het te weten. Vraag om duidelijk en eerlijk antwoord.

Boogschutter

Jij kunt iedereen om je vinger draaien, maar is dat wat je echt wil? Manipulatie komt vaak terug als een boemerang. Laat iemand gewoon in z’n eigen tijd een keuze maken. Misschien is het ook jouw keuze.

Steenbok

Je kunt vandaag ook iets anders proberen. Want alles kan precies zo gaan als jij dat zelf wil. Verander je eigen verhaal en verander je dag. Zeg bij twijfel hardop: ‘De positieve verandering is er al.’

Waterman

Acht is het getal van de snelheid en meesterschap. Je krijgt een emotioneel geladen boodschap waardoor zaken van het hart in een stroomversnelling komen. Ga je samenwonen of toch verloven?

Vissen

Het is goed om naar je hart te luisteren vandaag. Maar als je een grote beslissing neemt met te veel emotie, dan verliezen jullie het evenwicht. Stront aan de knikker, ondanks dat je het goed bedoelt.

Astro-fanaat en tarotjuf Mabel van den Dungen trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten voor alle twaalf sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden