null Beeld

De tarotkaart van 9 april: “Boogschutter, je bent wat onhandig vandaag”

De tarotkaart die voor vrijdag 9 april is getrokken is 'Rad van Fortuin'. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze tarotkaart staat voor: gebeurtenissen waarop we geen vat hebben – het verkeer, het weer – doorkruist de plannen. Iets gaat niet door. Men dient begrip te ontwikkelen. Liefde: men voelt zich niet prettig met de huidige ‘gevoelstemperatuur’. Werk: ontevredenheid en veranderingen die het lot opdient.

Ram

Het fundament leggen voor het te bouwen ‘huis’ is jouw dagthema. Voorbereidingen treffen, overleg voeren, verzamelen van informatie. Geldt ook voor je liefdeshuis: steek er aandacht in!

Stier

Jouw antennes staan op scherp en dat kan je hele dag goedmaken. Hoe beter je afstemt op de gevoelens van mensen om je heen, hoe soepeler je dag verloopt. Vergeet ook die van jezelf niet.

Tweelingen

Gevoelens uiten is de enige manier om beter met ze om te gaan. Dus: bijt door de zure appel heen en zeg wat iets (gedrag, een gebeurtenis) met je doet. Men volgt je voorbeeld graag.

Kreeft

Schud dat ‘onveilige’ sfeertje van je af. Weet dat gevoelens zijn als het weer. Ze komen en gaan. Je hebt er invloed op door je gedachten te richten op wat je wél wilt. Gevoelens volgen vanzelf.

Leeuw

Herinneringen aan een verloren (ge)liefde kunnen je in beslag nemen. Schrijf eens een brief aan diegene, of hij/zij nog leeft of niet. En voel na: hoe kun je jezelf geven wat diegene jou gaf?

Maagd

Opeens een zee van tijd? Vul die niet meteen op met allerlei klusjes. Mijmer eens zomaar een tijdje voor je uit. Mediteer je al? Gebruik Heilig Hout als wierook voor het zuiveren van je ruimte.

Weegschaal

In de war- alert! Je moet vandaag alles op alles zetten om rust te bewaren. Pareer de neiging om in je hoofd te schieten door tussendoor even te gaan zitten en je voeten te masseren.

Schorpioen

Met rust gelaten willen worden, bijkomen. Je hebt het nodig voor verwerking. Zet alle apparaten uit en luister naar de wind die rondom je huis blaast. Je batterijlampje is zo weer groen.

Boogschutter

Glazen die uit je handen glippen, je elleboog of hoofd stoten… je bent wat onhandig vandaag. Ook in gesprekken zeg je net het verkeerde. Contact met kids gaat wel soepel, zoek ze op!

Steenbok

Gaan dingen niet zoals je wilt, dan raak je gespannen. Reageer je niet af op je omgeving, maar zucht een keer diep. En verander van richting. Pak iets op wat wel lukt of waarin je goed bent.

Waterman

Je ziet zoveel mogelijkheden dat het lastig kiezen is. Gaat het om het kiezen van gezelschap, ga dan voor degene die je lang niet hebt gezien of gesproken. Er valt bij te praten.

Vissen

Werk onderhanden werk af, zodat je je voelhoorns maximaal naar de kosmos kunt strekken. Natuurproducten inspireren, dus zoek veren en dennenappels. Helderziende gaven komen door.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden