De tarotkaart van 9 juni Beeld Libelle
De tarotkaart van 9 juniBeeld Libelle

Tarotkaart

De tarotkaart van 9 juni: “Weegschaal, sprankelend dans je de dag door”

De tarotkaart die voor woensdag 9 juni is getrokken is ‘Schildknaap van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: men krijgt kansen. Een concrete, solide aanbieding die ook bij iemand past. Men kan er iets mee. Liefde: gelegenheid om blijvende ervaringen op te doen. Men geniet van een duurzame relatie. Werk: er komt een voorstel voor nieuwe baan, andere functie en/of hogere verdiensten.

Ram

Plannen en ideeën donderen als een waterval op je neer. Blijf bij de pinken, maar maak nog geen definitieve keuzes. In de liefde zit de roze bril stevig op je neus. Zweef niet te ver weg!

Stier

Het mooie weer nodigt uit tot uitnodigen. Best kans dat je tot laat vanavond in de tuin zit te borrelen. Je maakt een sociale inhaalslag. Zet anderen in de schijnwerper door te luisteren.

Tweelingen

Zware discussies kunnen nu eindigen in gebulder en gehinnik. Je ziet overal de humor van in en maakt grapjes. Bij de een scoor je er punten mee, de ander moet even aan je wennen.

Kreeft

Kun je (nog) niet op reis, pak dan vanavond de fiets en hobbel wat door de omgeving. Je zin voor avontuur laat zich ook relatietechnisch vertalen. Je herontdekt elkaar en geniet!

Leeuw

Gevoelige snaren worden geraakt. Geheimen komen uit. Het lijkt alsof je de wasmachine in gaat om er op je schoonst uit te komen. Je relatie vaart er wel bij, je bent honderd procent op je gemak.

Maagd

Je komt op voor jezelf en moet iets moeilijks doen: ‘nee’ tegen werk zeggen. Zo kom je erachter of je wel voor elkaar gemaakt bent. Geldt ook voor relaties. Uitstel hoeft geen afstel te zijn.

Weegschaal

Sprankelend dans je de dag door. Je trekt aandacht en die blijft niet oppervlakkig. Was er veel onenigheid in je relatie, dan komt het vandaag helemaal goed. Blijf elkaar wel uitdagen.

Schorpioen

Vriend en vijand: het lijkt één pot nat. Je ziet de zin van zwart versus wit en maakt er mooie schilderijen van. Zelfs ruzie maken gaat vandaag goed. Je tilt elkaar naar nieuwe hoogtes.

Boogschutter

Luxe staat op jouw menu. Geen brood maar een croissant, geen Fordje maar een Ferrari. Denk erom dat genieten niet zozeer gaat om grote gebaren. Zie iets moois in dat madeliefje.

Steenbok

Afwijken van je normale routines geeft je leven jus. Rijd vanavond naar de dichtstbijzijnde stad, eet er een hapje, maak er een wandelingetje. Havens geven inspiratie. Waar meer je aan?

Waterman

Als een ekster pik je aan alles wat glittert en glanst. Denk voordat je uitgeeft: ‘heb ik dit echt nodig?’ Ervaringen kopen brengt meer duurzaam geluk. Maak herinneringen!

Vissen

Het kost je waarschijnlijk moeite om bij de les te blijven. Dat zonnebedje lonkt, wijntje erbij, tijdschriftje. Leg dat wel even opzij voor dat goede gesprek. Je komt wijs uit de hoek.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden