null Beeld

De tarotkaart van 9 november: Boogschutter is toe aan een korte vakantie

De tarotkaart die voor maandag 9 november is getrokken, is de kaart ‘Negen van Zwaarden’. Wat betekent dat voor jouw sterrenbeeld? 

Online redactie Libelle

Staat voor: Bezorgdheid door een slecht geweten, slechte berichten of slechte gezondheid. Gaat het om relaties, dan is er angst om verlaten te worden of voor eenzaamheid. Op het werk is men bang om te falen, bijvoorbeeld tijdens een examen of werk waarin geen ervaring is.

Ram:

Met een open instelling kun je vandaag niet falen. Overmatige trots leg je vandaag af als een held. Je beseft: géén excuses of smoesjes verzinnen scheelt hoofdbrekens én tijd.

Stier:

Warrige gedachten kunnen je vandaag misleiden. Maak dagdromen van je nachtmerries door geen aannames te doen. Vraag een geruststellende knuffel bij iemand die je dierbaar is.

Tweelingen:

Iemand ziet iets speciaals in je vandaag. Zie jij het zelf ook? Sla jezelf niet om je oren met eerder gemaakte fouten. Doe het gewoon voortaan anders.

Kreeft:

Neem vandaag een baaldag, als het kan. Je hoofd staat waarschijnlijk niet naar (thuis) werken. Vraagt iemand je vandaag om een gunst, stel je antwoord even uit. Het kan om iets tijdrovends gaan.

Leeuw:

Je zit best lekker in je vacht vandaag en toont zelfs geduld voor klagerige mensen. Geef ze niet te veel ruimte, want je raakt nu snel ‘besmet’ met die negatieve sfeer.

Maagd:

Bezorgd om iemands gezondheid? Doe wat je kunt, maar zet – zoals in het vliegtuig – eerst je eigen zuurstofkapje op. Nee, dat is niet egoïstisch. Je gebruikt je gezonde verstand.

Weegschaal:

Grote kans dat jij vandaag liever wegzweeft op een roze wolk. Met vluchtgedrag kom je de dag wel door, maar daarna? Blijf alert en neem geen grote beslissingen of risico’s.

Schorpioen:

Jouw intense blik trekt vandaag soortgelijke blikken. Best kans dat je leven opgeschud wordt door een nieuw persoon in je omgeving. Je bent op z’n minst onder de indruk.

Boogschutter:

Zijn er spanningen thuis? Zoek vandaag geen confrontaties op, maar omzeil ze liever een tijdje. Een korte vakantie zou je goed doen, daarmee komen je gedachten weer op een rijtje.

Steenbok:

Een steek onderwater hier, een cynische opmerking daar… Restricties maken je behoorlijk narrig. Geef Mars zijn zin vandaag en ontlaad je via iets fysieks. Sporten en seks werken prima!

Waterman:

Leugentjes hebben de neiging om zichtbaar te worden. Zelfs die van het soort ‘om bestwil’ vallen vandaag niet best. Trek je terug en bedenk hoe je het recht breit.

Vissen:

Raak je betrokken bij discussies en meningsverschillen vandaag? Je weet je argumenten met een lach te brengen en dat werkt. Plannen voor een nieuwe start worden nu heel realistisch.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling tarotkaart: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden