null Beeld Libelle
Beeld Libelle

De tarotkaart van vrijdag 27 augustus: “Maagd, het duo drama en chaos ben je zat. Vooral als je ze zelf creëert”

De tarotkaart die voor vrijdag 27 augustus is getrokken is ‘De Zon’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: je als herboren voelen! De positieve kanten van het leven staan centraal, je bent creatief, hebt zelfvertrouwen en zelfinzicht. Liefde: hartelijke stemming. Je bent bereid voor 100% ‘ja’ te zeggen. Werk: plezier en scheppingskracht. Goede samenwerking en ondernemingslust.

Ram

Stabiel en alles onder controle? Zo voelt het in ieder geval wel. Niet alleen omstandigheden, ook je emoties dobberen in een rustige vijver. Laat de wildwaterkano even liggen voor later.

Stier

‘Kan iemand anders dit doen?’ Heeft je omgeving veel op jouw bord geschept, laat hen dat vriendelijk doch beslist weten. Leer delegeren en negeer smoesjes met een vette knipoog.

Tweelingen

Blijf bij je eigen waarheid, ook als die van je geliefde(n) afwijkt. Het is een kunst, maar oh, wat voelt het goed. Laat die bijrijdersstoel maar zitten, jij kruipt lekker achter het stuur.

Kreeft

Neem niet met minder genoegen. Je weet ondertussen wat je waard bent, dus gedraag je daar ook naar. Het kleine kind in jou is volwassen geworden. Hiep hiep, hoera!

Leeuw

Knappe man of meid die jou vandaag kan afleiden van je missie. Overal waarop jij je pijlen richt, lukt. Had het object van je affectie nog twijfels over je gevoelens? Je kunt volle kracht vooruit.

Maagd

Drama en chaos? Dat duo ben je zat. Vooral als je ze zelf creëert. Genoeg is genoeg, geef je brein een reset. Geleide meditaties brengen je naar bloeiende nazomertuinen. Op de plaats rust.

Weegschaal

Pas op voor mensen in de zelfmedelijden-modus. Je bent de Klaagmuur niet! Je bent nu stemmingsgevoelig, zoek de luwte op. Bij je partner vind je opnieuw de connectie. Samen sterk.

Schorpioen

Werd er misbruik van je gemaakt? Vergeef en vergeet. Je doet het niet voor de ander, maar voor je eigen zonnige blik. Werktechnisch ben je toe aan iets creatievers. Overleg is nodig.

Boogschutter

Maak je geen zorgen als je niet helemaal happy de peppy bent. Je accu raakt opgeladen van een hangbank, thee en boeiende documentaires. De wereld is er morgen ook nog.

Steenbok

Kun je dit wel? Heb je het gereedschap in huis? Ook al ben je heel gevoelig voor je innerlijke criticus vandaag, je kunt jezelf ook goed motiveren. Zelfs die Ikea-kast tackel je in no time.

Waterman

Problemen oplossen. Met creatieve alternatieven komen. Het zit er vandaag misschien niet in. Je intuïtie komt op stoom bij het doen van iets fysiek lastigs. Yogastandje ‘Ondersteboven’!

Vissen

Een kwestie doet de mallemolen in je hoofd. Blijf je eindeloos op dat paardje zitten, of stap je eruit? Dat laatste geeft een vrij gevoel. Geef je hart meer ruimte door jouw waarheid te blijven zeggen.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden