Tarot Beeld Libelle
TarotBeeld Libelle

De tarotkaart van zaterdag 28 augustus: “Stier, romantische aangelegenheden kunnen nu heel serieus worden”

De tarotkaart die voor zaterdag 28 augustus is getrokken is ‘Vijf van Staven’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een speelse krachtmeting, als in een wedstrijd. Of: verschillende kanten in jou die om aandacht vragen. Innerlijke strijd. Liefde: intense botsingen of een levendige machtsstrijd. Er wordt gestoeid. Werk: een uitdaging waarbij je je moet beheersen. Sportieve instelling vereist!

Ram

Teamwerk maakt dromen waar. Wel moet je eerst even armpje drukken; een maatje is net zo eigenwijs als jij. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Zolang het rond is, rolt het.

Stier

Romantische aangelegenheden kunnen nu heel serieus worden. Wat heb jij te geven, en wat krijg je terug? Maak er geen koehandel van, maar luister naar je hart. Dat klopt voor één iemand.

Tweelingen

De schoolbanken lonken. Schrijf je in voor die opleiding of cursus die op je verlanglijstje staat. Aarzel niet als je niet weet wat je moet verwachten. Verwacht gewoon het onverwachte.

Kreeft

Het begin van een sexy hoofdstuk. Best mogelijk dat het weer vonkt met je partner. Single? Dan is deze kaart goed voor wat geworstel met die nieuwe vlam. Houd je het bij woorden, of..?

Leeuw

Er stroomt meer geld je leven in. Misschien ga je samenwonen, of ontvang je een erfenis? In ieder geval geeft het je de vrijheid om tijd te besteden aan die hobby. Maak je er werk van?

Maagd

Een dag van afscheid nemen en verwelkomen. Antwoorden kloppen op je deur. Blijft het stil? Zie het als een uitnodiging om regels te buigen en wetten te breken. Oeh-lala, ook je partner is verrast.

Weegschaal

De reddende engel uithangen is niet je taak. Leer anderen eigen verantwoording nemen voor gedachten, situaties en stemmingen. Je doet het door ‘nee’ te verpakken in doorzichtige folie.

Schorpioen

Je geliefde kan je verrassen met een onverwachte vraag. Aan jou nu de vraag: neem je de uitdaging aan? Best kans dat je even staat te bibberen. Houdt het aan? Voel wat langer na.

Boogschutter

Het podium roept, jij schreeuwt terug. Best kans dat je scoort op sociale media. Jouw geschreven woorden maken indruk. Dat geldt ook voor die post-its op de koelkast, je raakt iemands hart.

Steenbok

Visie is je visitekaartje. Jij ziet waar je heen wilt en sleept iedereen mee. Vandaag is dat misschien het strand van Zandvoort, morgen liever de Seychellen? Je maakt dromen waar.

Waterman

Jij wilt vandaag je handen laten wapperen en dat doe je het liefst thuis. Samen klussen kan o-zo gezellig zijn. Maak er wedstrijdjes van: wie kan het mooist, snelst, best... vul maar in.

Vissen

Dat weekendje weg wacht al een tijdje op jouw ideeën. Kun je de stad niet uit, maak dan gebruik van de spontane sfeer en bezoek iemand die al een tijdje van je radar is. Hoe is het met jou?

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden