L29_PSYCHOLOGIE_de vagina dialogen Beeld Petronellanitta
L29_PSYCHOLOGIE_de vagina dialogenBeeld Petronellanitta

Podcast

De Vagina Dialogen aflevering 5: Vulva Verdriet

In de nieuwe Libelle podcast De Vagina Dialogen loodsen Marieke, Ellen en Anne-Marie je door alles wat je maar wil weten over de vagina, de foef, de poes, de kut - of hoe je het beestje ook wil noemen. Het ultieme doel: álles bespreekbaar maken en wèg met die schaamte.

RedactiePetronellanitta

Wat weet jij eigenlijk van de vagina? En waarom wordt er zo weinig over gepraat? Libelle en Bureau Vrouwenzaken zijn ‘on a mission’ om de vagina voor eens en altijd uit de schaamstreek te halen. In zes afleveringen van de podcast De Vagina Dialogen ontrafelen Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) de geheimen van en de schaamte over de vagina. Het trio stelt ongestelde vragen en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten.

Viva la Vulva

Luister mee naar deze openhartige onderbuikgesprekken en word in alle vrolijkheid een beetje wijzer. Van te grote schaamlippen tot de mythe van de visgeur, van menstrueren tot masturberen: het wordt allemaal ongegeneerd besproken. Want als je weet hoe je vagina zich gedraagt, hoe ze ruikt, geurt en kleurt, dan maakt de schaamte plaats voor trots en zeg je, net als wij: Viva la Vulva!

Aflevering 5: Vulvaverdriet

Al het ongemak wordt besproken in deze vijfde aflevering van de Libelle-podcast De Vagina dialogen. Wat als je vagina pijn doet? Vaginisme, jeuk, pijn, schimmels, SOA's, endometriose, het belang van het uitstrijkje, neergaan bij inwendig onderzoek en abortussen... je hoort er alles over als je hieronder klikt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden