Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Denim bloempothoezen: zelfmaakidee

Robuust wonen met denim. Denim komt uit de kast. Eindelijk, want deze stoere en stevige stof is bij uitstek geschikt voor woonaccessoires. En ook de blauwe kleur doet het goed in huis.

Zelfmaakidee voor denim bloempothoezen
Neem een lap jeansstof en knip deze in schuine stroken. Naai de delen met de verkeerde kant op elkaar weer aan elkaar vast, dit wordt de basis van de hoes. De naden zitten aan de buitenkant voor een stoer effect.

Advertentie

Leg een pot op zijn zijkant op de stof en knip een strook met 4 cm extra aan de boven- en onderkant. Vouw de lap even om de pot zodat u de lengte van de strook kunt bepalen. Knip de strook op maat en vouw ’m om de pot. Speld strak vast, met de naad naar buiten. Als de pot erg taps toeloopt, speldt u nog wat extra naden af. Haal de stof van de pot en stik alle naden vast.

wooninspiratie

 

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien