null Beeld

Deze 3 sterrenbeelden kun je beter geen geheim vertellen (+ welke 3 juist wél)

De ene vriendin zwijgt als het graf, de ander beschouwt 'niet doorvertellen' als: niet doorvertellen aan iedereen behalve je man, de buurvrouw en de supermarktcassière. Die laatste categorie kan daar helemaal niks aan doen; het is gewoon de schuld van hun sterrenbeeld. 

Deze sterrenbeelden kun je misschien beter niet in vertrouwen nemen wanneer je een surprisefeestje organiseert.

1. Boogschutter

De Boogschutter wordt ook wel de filosoof van het sterrenstelsel genoemd. Dit sterrenbeeld is geobsedeerd door de waarheid en zoekt die tot op de bodem uit. Boogschutters zijn levendige, charismatische types en zetten ter entertainment een verhaal soms net wat vetter aan. Wees op je hoede als je hen iets vertelt wat niet wereldkundig mag worden. Als het een goed verhaal is, is de kans namelijk best groot dat het niet tussen jou en Boogschutter blijft.

2. Tweelingen

Tweelingen zijn de roddeltantes van de school. Dus nee, natuurlijk houden zij hun mond niet dicht. Hun planeet is Mercurius (ook wel de boodschapper), wat betekent dat hun leven zo'n beetje in het teken staat van communiceren. Hoewel ze de gangmaker zijn van ieder feestje, kun je ze beter niet betrekken bij het plannen van een surprisefeestje. Ze willen het niet opzettelijk verpesten, maar houden er gewoon hun eigen regels op na. Met vertrouwelijke informatie gaan ze verstandig om, maar zodra het sappige roddels zijn, wordt er zeker over gekletst.

3. Maagd

Ook Maagd staat in het teken van Mercurius. Maagd is graag betrokken bij het leven van anderen. Dit sterrenbeeld helpt graag, maar dan wel op haar eigen manier. En als je het niet doet zoals Maagd het wel, kun je er vanuit gaan dat dit sterrenbeeld z'n zegje over jou doet tegen iedereen die het maar wil horen. De kans bestaat dat er op dat moment dan ook een geheimpje uit flapt.

Gelukkig zijn er ook genoeg sterrenbeelden bij je wél terecht kan met je diepste zielenroerselen. Dit zijn ze:

1. Schorpioen

De Schorpioen is er voor je tot het bittere eind en neemt jouw geheimen mee het graf in. Naar binnen gekeerd, rustig en mysterieus: dat is de Schorpioen. Al zet je een mes op de keel, dit waterteken zwijgt.

2. Vissen

Net als Schorpioen is Vissen een gevoelig waterteken dat jouw geheim behandelt als die van haarzelf. Vissen zijn onbaatzuchtig en kunnen zichzelf nogal eens verliezen om er voor een ander te zijn. Ze trekken zich dingen dan ook snel aan. Wees daarom voorzichtig met wat je deelt: dit sterrenbeeld kan het lastig vinden om zich los te weken van negatieve energie. Je kunt Vissen dus vertrouwen, maar vraag je of je ze de last van jouw geheim wel wil opleggen.

3. Leeuw

Leeuwen zijn bijzonder loyale en betrouwbare vrienden. Ze worden vaak neergezet als egoïstisch, maar dat is niet waar: Leeuwen zijn meestal meer bezig met de ander dan met zichzelf. De mensen om haar heen houden de Leeuw levendig en gemotiveerd. Als de Leeuw je eenmaal omarmt, laat ze je niet meer los. Ze hangen niet jouw vuile was buiten, mits je dit sterrenbeeld niet verloochent.

Deze vrouwen verklapten zelf al of je bij hen met je geheimen terecht kunt:

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure wow. Beeld: iStock

null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden