null Beeld

Deze 3 sterrenbeelden zijn de beste partners in een relatie die je je kunt wensen

Natuurlijk is het fijn als de fysieke aantrekkingskracht er na al die jaren nog steeds is. En dat je nog even hard om elkaar kunt lachen als in het begin. Maar wat pas echt prettig is, is wanneer je in een gelijkwaardige relatie zit waarin je partner je 100% steunt. De volgende 3 sterrenbeelden in het bijzonder zijn erg goed in het vormen van een team met hun geliefde.

Renée Mulckhuijse

Een partner die een luisterend oor biedt wanneer het nodig is, of juist een schouder om op te huilen als het leven tegenzit. Dat is toch fijn? Deze belangrijke eigenschappen hebben de volgende sterrenbeelden.

De sterrenbeelden die de beste partners zijn in een relatie

Er zijn een paar sterrenbeelden in het bijzonder die deze eigenschappen tot kunst verheven hebben in relaties. Ze zijn om de volgende redenen één van de beste en betrouwbare partners die je je kunt wensen.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Een paar mooie eigenschappen van een Maagd zijn toch wel hun betrouwbaarheid, oprechtheid en de romanticus die in hen schuilt. Terwijl buitenstaanders eerder de emotieloze kant van een Maagd zien, geven ze zich in een relatie wel voor de volle 100%. Maagden zijn het ideale maatje dat je je kunt wensen. Oefenen tot die ene belangrijke presentatie goed in het hoofd van hun liefje zit, helpen met het opruimen van een rommelkamer of een meubel in elkaar zetten: dit sterrenbeeld staat klaar om te helpen.

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Je vindt geen ander sterrenbeeld dat zo gepassioneerd is als een Schorpioen. Ze zijn daarnaast ook nog eens doelgericht, stimulerend en charismatisch. De perfecte buddy die je kunt hebben in een relatie. Mensen met dit sterrenbeeld beschermen hun relatie door zich niks aan te trekken van meningen van buitenaf. De gevoelens van hun geliefde staan altijd voorop. Als het met hun liefde niet goed gaat, laten ze alles vallen om samen te zijn.

Steenbok (22 december - 19 januari)

De combinatie van geduldig en grappig maakt van een Steenbok zo'n leuke partner. Wanneer een Steenbok zich eenmaal bindt, is 'ie erg trouw en kun je rekenen op een stabiele relatie. Steenbokken kunnen hun partner veel leren qua werkethiek en doorzettingsvermogen. Daarnaast gaan ze door het vuur voor hun partner. Maar vergeet niet, dit sterrenbeeld wordt niet voor niets vergeleken met een geit. Ze zijn koppig, maar desondanks blijven ze aan de zijde van hun partner staan. In goede én slechte tijden.

Onze altijd charmante seksvlogger Rianne geeft in deze video tips om te flirten met niemand minder dan je eigen partner. Want dat is natuurlijk veel interessanter dan stiekem flirten met een ander. Aan de slag!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily. Beeld: iStock

null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden