null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest loyaal

Een goede vriendschap bezit een aantal eigenschappen dat door vrijwel iedereen erg gewaardeerd wordt. Trouw, eerlijkheid en een luisterend oor kunnen bieden bijvoorbeeld. Ook loyaliteit wordt ook als zeer fijn ervaren. Op deze drie verrassende sterrenbeelden kun je áltijd rekenen.

Anne-Flore MullerGetty Images

En het zijn waarschijnlijk níet de sterrenbeelden die je direct zou verwachten.

Stier (21 april tot 20 mei)

Het sterrenbeeld Stier staat erom bekend standvastig, volhardend, koppig en aards te zijn. Van Stieren weten we dat ze maar lastig twee dingen tegelijk kunnen doen, maar dat het ook zeer grote levensgenieters zijn. Ondanks hun ietwat koppige aard, is het heel fijn om bevriend te zijn met een Stier, want ze zijn ook ontzettend loyaal. Je kunt áltijd op ze rekenen; wanneer er iets aan de hand is in je leven staan ze altijd voor je klaar.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Ook de Leeuw is zeer loyaal. Leeuwen zijn van nature levensgenieters, uitbundige mensen met een sociaal karakter die zeer doelgericht in het leven staan. Terwijl ze graag gaan en staan waar ze willen, is ook dit sterrenbeeld zeer loyaal. Dit komt omdat ze standvastig zijn over hun mening. Wanneer ze iemand ontmoeten met wie ze goed kunnen opschieten, zullen ze deze mening niet snel bijstellen en dus ook loyaal blijven aan deze (soms zelfs heel recente) vriendschap. Hun vurige affiniteit maakt dat ze niet bereid zijn om mensen gemakkelijk te laten gaan - ze zullen voor je vechten zolang jij voor ze vecht.

Schorpioen (24 oktober tot 22 november)

Tot slot mag ook de Schorpioen niet in het rijtje met meest loyale sterrenbeelden ontbreken. En dat is wellicht verrassend, gezien de Schorpioen vaak als kil, onafhankelijk en ietwat gesloten worden omschreven. Dat zijn ze vaak ook, maar daarnaast zijn ze ook vaak vastbesloten, doelgericht en extreem intuïtief. Ze hebben een grote passie, maar weten deze vaak goed verborgen te houden. Ook in hun vriendschappen zijn ze dan ook erg gepassioneerd. Het duurt vaak even tot de Schorpioen zich openstelt, maar als je eenmaal hebt bewezen dat je het waard bent om hun cirkel te betreden, gaan ze voor je door het vuur.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Stylecaster. Beeld: Getty Images.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden