null Beeld

Deze 4 sterrenbeelden hebben de meeste vertrouwensproblemen

Lukt het jou maar niet om je partner te vertrouwen? Of heeft je partner juist veel argwaan naar jou toe? Het zou zomaar aan jullie sterrenbeeld kunnen liggen.

Erandi Godinez

Deze 4 sterrenbeelden hebben namelijk de meeste vertrouwensproblemen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Zelfbescherming is iets wat voor jou automatisch gaat. Je hebt een hard pantser om je heen, en dat gaat niet zomaar weg. Je bent gevoelig en emotioneel, maar laat dit niet graag zien. Bij jou komt het vertrouwen pas als je je voor de volle 100% veilig voelt in een relatie. Zolang dat moment er nog niet is, schuil jij graag in je eigen cocoon.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent iemand die ontzettend flexibel is, maar wanneer anderen dat niet zijn, ga je je zorgen maken. Je hebt een geweldige intuïtie, maar toch vertrouw je anderen niet heel gemakkelijk. Dat komt omdat je zelf zo veranderlijk bent. Wanneer je te maken hebt met mensen die standvastig zijn en hun innerlijke intuïtie opzij kunnen zetten, hoeft dat geen reden tot achterdocht te zijn. Dit kan juist ook een teken van liefde zijn.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als iemand graag in de spotlight staat of veel aandacht vraagt, krijg jij meteen argwaan. Jij bent zelf juist heel rustig en moet eigenlijk niets hebben van opzichtig en extravert gedrag. Belangrijke tip: neem de tijd om juist met deze mensen in gesprek te gaan, zodat je hun perspectief en gedrag leert te begrijpen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij beschikt over enorm veel inlevingsvermogen en empathie, maar zodra jij ergens disbalans bespeurt ga je overal aan twijfelen. Dat komt omdat je erg gevoelig bent voor de gevoelens van anderen. Je bent geneigd om zelf invulling te geven aan hoe een ander zich voelt, maar dit hoeft echt niet altijd zo te zijn. Wees dus voorzichtig met aannames, zeker in je relatie.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Viva. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden