null Beeld

Deze tatoeages passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Denk je erover om een tattoo te nemen die past bij je persoonlijkheid, maar weet je nog niet wat je precies wilt? Misschien staat het antwoord wel in de sterren geschreven! Doe inspiratie op in dit lijstje met bijzondere tatoeages die passen bij je sterrenbeeld.

Online redactie Libelle

Ram (21-3 t/m 20-4)

Een ram heeft veel energie, is een doorzetter en gaat vaak een duidelijke richting op in het leven. Daarom zijn pijlen het perfecte figuur voor op jouw lichaam. Maar omdat een ram een impulsief persoon is, is het ook helemaal niet raar om je tattoo te kiezen in een spontante bui, zonder er al te veel over na te denken.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Stieren zijn sensueel en gaan voor de echte liefde. Een tattoo die symbool staat voor de liefde, op een sensuele plek zoals je nek, is dus een goede keuze. Dat kan een klein hartje zijn, een naam, of een letter van iemand om wie je veel geeft. Wil je liever een iets algemenere tattoo? Stieren genieten van de fijne dingen in het leven, zoals vakantie vieren. Een palmboom staat daar symbool voor.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Als je een tweeling bent, dan wil je waarschijnlijk een tatoeage die jouw hele persoonlijkheid omvat. Die niet één karaktertrek, maar meerdere kanten laat zien. Je kunt daarom kiezen voor een tattoo die uit 2 onderdelen bestaat, zoals een zon en een maan. Tweelingen zijn personen die hun vleugels willen uitslaan en uit willen vliegen. Daarom zijn ook afbeeldingen van veren of vogels geschikt voor een tweeling.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Voor kreeften staan familie en vrienden voorop. Een tattoo die symbool staat voor je familie of een dierbare, past dus goed bij jou. Denk aan het geboortejaar van je moeder, de eerste letters van de namen van je broer en zus, een stukje tekst in het handschrift van je oma. Je houdt van stabiliteit, daarom is een anker ook een goede keuze.

Leeuw (23-7 t/m 22-8)

Als leeuw heb je een krachtige persoonlijkheid en dat moet de tatoeage ook uitstralen. Een kroon past daar goed bij, voor een echte koning(in). Omdat je graag in de spotlight staat, is het een goede keuze om de tattoo op een zichtbare plaats te zetten. En het mag lekker groot!

Maagd (23-8 t/m 22-9)

Een maagd is charmant en denkt goed na over haar keuzes. Een bijzondere quote, die je zelf zorgvuldig hebt uitgekozen, in een mooi handschrift, past daarom goed bij jou. Ook gedetailleerde geometrische figuren waar je lang naar kunt kijken, zijn perfect voor een maagd.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Een weegschaal houdt van balans, dat mag duidelijk zijn. Maak het dus niet te gek, zodat je schoonheid in balans blijft. Een simpel figuur, zoals een zon, een bloem of een ster, past goed bij jou. Maar tweelingen doen bijna nooit iets alleen! Dus waarom kies je niet voor een (simpele) vriendschapstattoo, samen met je beste vriendin, je zus of je partner.

Schorpioen (23-10 t/m 21-11)

Een schorpioen laat zich leiden door passie. Je bent sexy en zwoel, en dat mag je best uiten door een gewaagde tattoo op een verleidelijk plekje te zetten, bijvoorbeeld op je heup. Een roos staat symbool voor je vele verlangens.

Boogschutter (22-11 t/m 20-12)

Boogschutters zijn reislustige mensen. Een tattoo die symbool staat voor reizen in het algemeen, of voor een van je favoriete bestemmingen, past dus goed bij jou. Denk aan een landkaart, geografische coördinaten, of een vliegtuigje.

Steenbok (21-12 t/m 19-1)

Een steenbok is vastberaden en goed georganiseerd. Hij staat met beide benen op de grond, daarom past een boom goed bij jouw persoonlijkheid. Maar omdat je van orde houdt, is een symmetrisch figuur ook een goede keuze, zoals een simpele geometrische vorm. Ook een tattoo van een woord past bij jou, als het woord maar goed gekozen is bij jouw karakter.

Waterman (20-1 t/m 18-2)

Een waterman is een wereldverbeteraar en wil dat iedereen met elkaar verbonden is. Daarom past een mandala goed bij jou: een figuur die symbool staat voor de oneindigheid van het universum. Een ander idee is om een quote te laten tatoeëren die past bij jouw leven.

Vissen (19-2 t/m 20-3)

Als je sterrenbeeld Vissen is, ben je een dromer, een romanticus. Een vlinder past goed bij jouw zachtaardige persoonlijkheid. Ook een eenhoorn zou echt wat voor jou zijn. Omdat je een beetje bescheiden bent, is een subtiele tattoo het beste voor jou. Niet te groot dus.

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan, Beautify

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden