Sterrenbeelden steeds mooier Beeld Getty Images
Sterrenbeelden steeds mooierBeeld Getty Images

Déze vier sterrenbeelden worden elk jaar mooier

Sommige mensen worden (nog) mooier naarmate ze ouder worden. Dat heeft lang niet altijd met het uiterlijk te maken. Het gaat ook om gelukkig zijn, meer zelfvertrouwen krijgen en wijzer worden. Het fenomeen ‘achterwaartse veroudering’ komt bijzonder vaak voor bij een paar specifieke sterrenbeelden.

Demi SchoenmakersGetty Images

Jep, daar mag je best jaloers op zijn.

Sterrenbeelden die met de jaren mooier worden

1. Ram

De Ram staat bekend als avontuurlijk en wild. Deze kwaliteiten nemen niet af naarmate je ouder wordt. Dat maakt jou juist zo mooi. Jouw ogen sprankelen van opwinding. Ook hangt er altijd een positieve energie rond jou, waardoor mensen graag bij je in de buurt zijn.

2. Weegschaal

Je hebt niet voor niets dit sterrenbeeld gekregen. De Weegschaal weet altijd alles in balans te houden. Hierdoor ben je voor velen een rots in de branding. Die innerlijke rust maakt jou ongelooflijk sensueel en aantrekkelijk. Daarnaast zorgt de Weegschaal goed voor zichzelf en neemt ze regelmatig me-time om er verzorgd en stralend uit te zien.

3. Maagd

Naarmate ze ouder wordt, wordt de Maagd steeds zelfverzekerder. Dit merk je ook aan de buitenkant. Hoewel je als dertiger misschien alles nog heel serieus neemt, ontwikkel je later een zekere kalmte. De stress neemt af en dat ga je duidelijk zien. Dit gespannen sterrenbeeld wordt letterlijk met de dag mooier.

4. Kreeft

Terwijl de jonge Kreeft zich vaak opoffert voor anderen, wordt ze steeds meer zichzelf naarmate ze ouder wordt. Je weet wat er moet gebeuren, durft mensen op hun fouten te wijzen en weet wat anderen aan jou hebben. Een mooie ontwikkeling waar je trots op mag zijn.

Met het verstrijken van de jaren worden de rimpeltjes bij je ogen en rond je mond steeds duidelijker. Wil je liever wat minder zichtbare rimpels? Dan heeft beautycoach Kuno daarvoor een oplossing:

Bron: Freundin.de

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden