null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Dít betekent het volgens de numerologie als je dubbele cijfers op de klok ziet

Zie jij vaak dubbele cijfers op de klok, zoals 11.11 uur of 16.16 uur? Kan toeval zijn. Maar als je ook maar een beetje in numerologie gelooft: er is misschien meer aan de hand.

Numerologie is een vorm van waarzeggerij op basis van getallen. Volgens die leer hebben getallen allerlei betekenissen voor het verloop van je leven, die door het universum aan je door worden gegeven. Wat een tijdstip als 12.12 uur of 22.22 uur je dan zeggen? Nou, volgens de numerologie, dit dus:

10:10

Je moet van gedachten veranderen, en wel nu. In een notendop is dat de boodschap die het universum je volgens de numerologie op dit moment wil geven. Er is een overgangsfase in je leven aangebroken. Wees niet bang voor nieuwe dingen, zeker niet als je dit tijdstip vaak ziet: de kans dat het goed uitpakt, is groot.

11:11

11:11 is een teken van dat je goed bezig bent, maar ook een gouden kans aanbreekt. Focus je op zo'n moment op je gedachten en wat je wél in plaats van níet wilt. Een wens maken bij het zien van dit tijdstip, is volgens de numerologie geen gek idee: wat je dan denkt, kan gevolgen hebben voor de rest van je leven - en misschien je wens wel laten uitkomen.

12:12

Blijf positief. Misschien heb je veel tegenslagen te verduren kregen en ben je geneigd om bij de pakken neer te gaan zitten. Je beschermengel, waar de numerologie in gelooft, heeft dit door en trekt je aan de mouw op de momenten dat het 12:12 is. Zodat je déze boodschap dus overgedragen krijgt.

13:13

Het gaat goed met je. Je lichaam, geest en ziel zijn in balans en daardoor zit je heerlijk in je vel. Ben je toch geneigd om dingen te overpeinzen? Laat dat niet van je stuk brengen: diep nadenken kan je ook tot nieuwe positieve inzichten brengen. Alleen maar goed nieuws dus, bij dit tijdstip!

14:14

Dit tijdstip lijkt voor de cynische mensen. Het wil je namelijk duidelijk maken dat je de hulp van iets van bovenaf kunt inroepen als je behoefte hebt aan raad, liefde en geborgenheid. Ook drukt het je op het hart om te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen. Eet gezond, ga sporten en kijk waar je stress vandaan komt.

15:15

Het is voor jou heel belangrijk om je te omgeven met positief ingestelde mensen. Het getal 5 heeft te maken met verandering. Veranderingen in je leven, die juist goed voor je zijn - mits je er dus positief ingaat. 15:15 geeft je een geheugensteuntje als je negatief tegen die veranderingen aan dreigt te kijken.

16:16

Misschien vind je materiële zaken de laatste tijd iets te belangrijk. Tuurlijk, geld verdienen, een mooi huis hebben en leuke kleren in je kast hangen voelen ook goed, maar dit is even een reminder om een stapje terug te nemen en vaker stil te staan voor al het immateriële wat je hebt. Liefde, gezondheid: dát is wat telt.

17:17

De combinatie van 1 en 7 betekent dat je je geluk gaat vinden. Je werkt hard en blijft positief, en dat gaat z'n vruchten afwerpen. Als je dit tijdstip regelmatig ziet, is dat voor jou een teken dat je daar goed mee bezig bent. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten.

18:18

Cijfer (ha) jezelf niet langer weg. Ook jij hebt alle recht op steun en geluk. Als je dit tijdstip regelmatig ziet, wil je beschermengel misschien duidelijk maken dat je wat meer open moet staan voor de liefde die anderen je kunnen geven. Ga je meer concentreren op jóuw wensen. Jíj staat nu even op nummer 1.

19:19

9 staat volgens de numerologie voor een vorm van voltooiing. Vaak 19:19 op je netvlies? Je gaat binnenkort een doel bereik naar je al lang naar streeft. Zorg er nu dubbel zo goed voor dat je positief blijft en laat je niet afleiden: je bent bijna waar je wilt zijn.

20:20

De 2 staat voor balans, de 0 voor voltooiing. 20:20 vaak zien, betekent volgens de numerologie dat jij helemaal op je plek bent - en dat voel jij zelf ook. Dit is dus een soort bevestiging, mocht je daar twijfels over hebben.

21:21

Soms heb je weleens van die ideeën of openbaringen die ineens in je opkomen, toch? Tsja, na het lezen van dit artikel, zul je wel beseffen dat dat volgens de numerologie niet zomaar is. 21:21 wil je op die ideeën en openbaringen laten vertrouwen, om je leven in positieve zijn te veranderen. Geloof in jezelf!

22:22

Als je dit tijdstip op de late avond vaak ziet, probeert het universum je een hartverwarmende boodschap te geven: houd hoop en geduld. Vetrouw erop dat alles goed zal komen, de situatie ís zich voor alle betrokkenen misschien al aan het oplossen. Besteed ondertussen extra aandacht aan jezelf en geliefden.

23:23

Een teken dat je wensen gehoord zijn, en er alles aan wordt gedaan om die uit te laten komen. Maar ondertussen is het aan jou de taak om je leven zoveel mogelijk in balans te houden. Dat wordt een stuk makkelijker als je weet dat je hulp krijgt.

00:00

Ontvang je raad in de vorm van nieuws of een gebeurtenis? Als je rond die tijd vaak 00:00 op de klok ziet, wil dit volgens de numerologie zeggen dat je de gegeven raad direct op moet volgen. Anders laat je misschien mooie kansen schieten...

Korreltje zout

Voor alle critici: misschien ben je veel te nuchter voor de numerologie en andere astrologische overtuigingen. Natuurlijk moet je het ook met een korreltje zout nemen, want de regie over je leven ligt uiteindelijk in jouw handen. Maar vertrouwen op je instinct, is nooit mis. En dat is ook waar de numerologie in gelooft.

Boeken die je vást zullen interesseren, als je je graag in geluk nastreven verdiept:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Bustle, nieuwetijdskind.com, astrostyle.com. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden