De Libelle Leesclub Beeld Libelle
De Libelle LeesclubBeeld Libelle

Dít spannende boek gaan we in mei lezen met de Libelle Leesclub

Na het fantastische boek Luister dat we in april lazen en bespraken met schrijfster Sacha Bronwasser, is het tijd voor een nieuw boek. Dit keer hebben we gekozen voor het spannende Het perfecte zusje van Anna van den Breemer. Lees je mee?

Nina VerberneLibelle
Het perfecte zusje Beeld Libelle
Het perfecte zusjeBeeld Libelle

Het perfecte zusje

Dé nieuwe thrillersensatie van Nederland kunnen wij wel stellen! Het boek Het perfecte zusje gaat over de jonge patissier Gaby uit Deventer. Ze leidt een droomleven: ze runt een succesvol bedrijf, is een graag geziene gast op televisie en heeft thuis een lieve man en twee kinderen.

Opeens staat haar jeugdvriendin Anniek op de stoep. Er is een meisje vermist in hun geboortedorp en ze denkt dat Gaby’s broer de dader weer is. Gaby wordt noodgedwongen geconfronteerd met haar duistere verleden dat ze koste wat het kost voor de buitenwereld verborgen wil houden.

Gaat ze op onderzoek uit zodat ze het meisje op tijd kan redden, met als risico dat ze daarmee haar zorgvuldig opgebouwde imago om zeep helpt? Het perfecte zusje kenmerkt zich door een dreigende sfeer en personages die boeien tot de laatste bladzijde.

WORD GRATIS LID VAN LIBELLE LEEST FACEBOOK-GROEP

Om gemotiveerd te blijven tijdens het lezen, adviseren we je om (gratis) lid te worden van de Facebook-groep Libelle Leest. Dat is dit jaar ons ‘clubhonk’. Hier delen we grappige, fascinerende en interessante weetjes over het boek en de schrijver gedurende de maand. Daarnaast is dit dé plek om je mede-clubgenoten beter te leren kennen.

LIBELLE LEESCLUB BOEKBESPREKING

Op woensdag 31 mei van 19:30 tot 20:30 uur vindt de boekbespreking plaats. Schrijfster Anna van den Breemer zal dan met ons in gesprek gaan over haar debuut als thrillerschrijver en het boek. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer ’m dan nu hier!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden