null Beeld

Dit type glimlach maakt je volgens onderzoek het aantrekkelijkst

Als je lacht, ben je altijd mooi. Maar hoé je lacht, zegt ook veel over hoe aantrekkelijk je wordt gevonden. Een dating app liet 300 vrouwen aan de hand van verschillende foto's beoordelen. 

Susan Dalstra

Wat blijkt: foto's waarop vrouwen hun hoofd een tikje schuin houden, scoren een stuk beter. Van de 300 single vrouwen die 50% vaker werden geliket dan anderen, lachte 71% met hun hoofd een beetje naar links of rechts geheven. Van hen liet 58% hun tanden zien terwijl ze glimlachten en lachte 24% met hun mond dicht. Interessant, nietwaar?

Glimlach

Waarschijnlijk oogt een hoofd dat een beetje schuin hangt wat vriendelijker dan iemand die recht de camera in kijkt. Met een glimlach zit je vrijwel altijd goed, maar frappant genoeg lachte maar 2% van de meest gelikete vrouwen voluit. 17% van hen lachte helemaal niet op de foto's.

Tanden

Voor mannen gaat dan weer niet hetzelfde op. Van de single mannen die vaker wel dan niet geliket worden, liet 79% van hen hun tanden zien met een glimlach, en maar 26% glimlachte met het hoofd een beetje gebogen naar de zijkant. Van hen lachte 16% niet op hun profielfoto, lachte 5% met hun mond dicht en niemand - echt niémand - lachte voluit.

Kortom: lachen is aantrekkelijk, maar er zijn blijkbaar grenzen.

Video: Van deze ontzettend schattige baby-vierling worden wij héél vrolijk.

LEES OOK:

Bron: Stylecaster. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden