null Beeld

Dit voorspelt de tarotkaart van donderdag 8 oktober voor jouw sterrenbeeld

De tarotkaart die voor donderdag 8 oktober 2020 is getrokken, is de kaart van de Ster. Wat betekent het voor jouw sterrenbeeld?

Online redactie Libelle

Deze tarotkaart staat voor hoop, wijsheid en het maken van langetermijnplannen. Met deze kaart kun je misschien nog niet precies zien wat de resultaten van je inspanningen zijn, maar er komt vast iets moois van. Denk aan vernieuwing, verjonging en vervulling. En in de liefde staat deze kaart voor veelzeggende ontmoetingen.

Dit zegt de tarotkaart van de Ster over jouw sterrenbeeld

Ram

Relaties staan extra in the picture bij jou en vandaag is een uitstekende dag om er iets mee te doen. Haast maken is nu niet de bedoeling, elkaar (nog) beter leren kennen wel. Wees nieuwsgierig.

Stier

Je wilt iets heel graag, maar druk uitoefenen om er vaart achter te zetten is een no go. Je kunt je nu goed uiten, dus vertel degene(n) van wie je houdt dat ook. Zelfgemaakte presentjes werken.

Tweelingen

Als je gezegend bent met een jeugdige uitstraling, is dat vandaag nóg meer te zien. Als mensen vragen wat je geheim is: een speelse instelling. Pluk de dag!

Kreeft

Je gevoelens staan vandaag op je gezicht geschreven. Je bloost en straalt erop los. Vooral je gezin krijgt de volle lading leuks van je. Er is goed nieuws op komst over een contract of plan.

Leeuw

Je lijkt voorspellende gaven te hebben, in de positieve zin. Richt jij je zonnige blik vandaag richting alles wat wel een beetje aanmoediging kan gebruiken, dan is je dag welbesteed.

Maagd

Je bloed ruist vandaag wat sneller door je aders. Je treedt iedereen zelfverzekerd en energiek tegemoet. Je wilt je eigen weg gaan, en wat anderen ervan denken kan je nu minder schelen.

Weegschaal

Heb je een partner, dan heeft die vandaag veel vrijheid nodig. Gun hem of haar dat ook. Waren er spanningen rond woonruimte of verkoop van een huis, dan komt er goed nieuws. Iets gaat door.

Schorpioen

Je erotische charmes in de strijd gooien werkt vandaag. Je voelt je waarschijnlijk spontaner en opener dan anders. Grote kans dat je iets heel leuks over jezelf ontdekt.

Boogschutter

Ervaar je je relatie als ingewikkeld? Vandaag is daar niets van te merken. Op zoek naar antwoorden en betekenissen, stuit je waarschijnlijk op iets wat een lampje doet branden.

Steenbok

Je kunt vandaag warmlopen voor iets wat of iemand die je nooit eerder had opgemerkt. Op het werk wordt een oud probleem gladgestreken. Klantvriendelijkheid is nu extra lonend.

Waterman

Het is lastig oplossingen te vinden als je allebei steeds van gedachten verandert. Probeer vandaag te kijken naar alles waarover je het wél eens bent. Is er nog steeds liefde? Doe moeite!

Vissen

Fysieke aantrekkingskracht staat vandaag op nummer een. Met je lichaam laat je merken wat je voor iemand voelt. Spontane huwelijksaanzoeken zijn niet uitgesloten. Stel ja zeggen even uit.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je ook je numerologische voorspelling >

Voorspelling: Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden