null Beeld

Dít zegt je zithouding over je persoonlijkheid

Zit jij altijd met je benen over elkaar of hou je het lekker luchtig en zit jij liever wijdbeens? Je favoriete zithouding zegt meer over je dan je denkt. 

Demi Schoenmakers

1. Benen over elkaar

De meeste vrouwen zitten met hun benen over elkaar. Dit zijn creatieve mensen, ze houden van dromen en komen telkens weer met nieuwe, originele ideeën. Ze nemen altijd het initiatief en zijn dol op het ontmoeten van nieuwe mensen. Maar dit betekent ook dat ze dingen snel beu zijn. Zo switchen ze snel van outfit, woonplaats en soms ook van partner.

2. Wijdbeens

Deze mensen kunnen heel goed relaxen en zijn dol op ontspanning. Maar dat betekent niet dat ze lui of laks zijn. Als ze iets doen, willen ze het perfect doen. Maar dat gaat niet altijd en daarom vinden ze het lastig om keuzes te maken. Waar ze wel goed in zijn is werk en vrije tijd gescheiden houden. Hierdoor kunnen ze echt de tijd nemen om te ontspannen.

3. Knieën tegen elkaar

Deze mensen zijn spontaan en denken niet lang na bij het nemen van beslissingen. Ze weten altijd precies wat ze moeten zeggen, omdat ze heel verstandig zijn en goed verbanden kunnen leggen. Ze zien het leven als een groot avontuur, maar ze moeten wel oppassen dat ze niet te hard van stapel lopen.

4. Recht naar beneden

Rationeel, geordend en netjes. Dat zijn de woorden die deze personen het beste omschrijven. Hun leven loopt op rolletjes en ze hebben alles onder controle. Ze zeggen wat ze denken, maar zullen hier nooit iemand bewust mee kwetsen.

5. Benen naar één kant

Deze houding past echt bij de carrièretijgers onder ons. Ze leggen de lat altijd heel hoog voor zichzelf en ze zijn dan ook niet gauw tevreden. Ze zijn heel perfectionistisch en klassiek, zelfs wat betreft hun zithouding. En dat is niet voor niets, aangezien de vrouwelijke leden van het Koningshuis ook met hun benen naar één kant zitten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Women's Health. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden