null Beeld

Dit zijn de 3 sterrenbeelden met het meeste gevoel voor humor

Iedereen komt weleens grappig uit de hoek, maar sommige mensen hebben de lachers aan hun kont hangen. Die hoeven maar 'boe' of 'bah' te zeggen en het publiek ligt gestrekt. Grote kans dat hun sterrenbeeld daar iets mee te maken heeft. 

Susan Dalstra

Sommige mensen zijn geweldige verhalenvertellers, anderen dankbare toehoorders en dan is er ook nog de groep moppentappers. Het ene sterrenbeeld is daar wat uitgesprokener in dan de ander. Sommigen pakken het liefst een zo groot mogelijk podium om hun grappen en grollen te delen, anderen mompelen iets hilarisch wat misschien niet altijd direct wordt gehoord of begrepen.

Top 3 grootste grappenmakers

Humor komt natuurlijk in vele gradaties en is zo subjectief als wat. Maar wat je stijl ook is: sommige sterrenbeelden zijn nou eenmaal nét iets gevatter dan anderen.

Dit is de top 3 van grootse grappenmakers uit de dierenriem.

1. Boogschutter

Gevat en gewiekst zijn is de tweede natuur van Boogschutter. Dat maakt dit sterrenbeeld veruit het grappigste teken van de dierenriem. Boogschutter vindt licht in iedere situatie en kan altijd wel ergens de humor van inzien. Dit is de vriendin die je al de slappe lach bezorgt terwijl ze nog maar net twee tellen binnen is. Je kunt Boogschutter dan ook prima bij hebben in een crisissituatie. Zij pikt er iets lolligs uit en maakt zo de boel een stuk draaglijker. Bovendien is dit sterrenbeeld een verhalenverteller bij uitstek en maken ze zo van een doodgewone avond een onvergetelijke avond. Eigenlijk heeft iedere vriendengroep minstens één Boogschutter nodig.

2. Weegschaal

Weegschaal is enorm aardig en daarom het sociaalste sterrenbeeld. Het zal je daarom ook niet verrassen dat dit sterrenbeeld tot een van de grappigsten behoort. Weegschaal spiegelt andermans energie. Lach jij? Dan lacht Weegschaal ook. Dat betekent ook dat dit teken soms bijna gênante capriolen uithaalt om anderen het naar de zin te maken. Maar reken maar dat die tactiek werkt en ervoor zorgt dat de hele groep gevouwen ligt.

3. Tweelingen

Tweelingen kan kletsen als geen ander. Ze weten hoe ze bijdehand moeten reageren en schudden moeiteloos oneliners uit hun mouw. Dit sterrenbeeld bezit ook het zeldzame talent om een beetje de spot te drijven met anderen zonder over de grens te gaan. Dat komt omdat Tweelingen grapjes ten koste van haar ook sportief oppakt en meer dan genoeg zelfspot heeft.

Humor is de smeerolie van (bijna) iedere vriendschap. Maar hoe houd je verder een vriendschap leuk? Vriendinnen Susan en Irma geven hun beste tips.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Pure wow. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden