Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dochters van het licht – Deepak Chopra

Deepak Chopra wordt over de hele wereld gezien als een van de leiders op het spirituele vlak. Hij staat aan het hoofd van het Institute of Mind/Body Medicine in San Diego. Chopra’s werk, waaronder De wereld van Merlijn, De terugkeer van Merlijn, Mensen van het Licht en De zeven spirituele wetten van succes, wordt overal ter wereld verkocht.

Advertentie

Dochters van het licht

Jess Conover is niet gelukkig in de liefde en zijn baan geeft hem geen voldoening meer. Op een dag valt zijn oog op een advertentie in de krant: ‘De liefde heeft je gevonden. Vertel het niemand, kom gewoon.’
Hij ontmoet twee vrouwen, die zichzelf ‘Dochters van het Licht’ noemen. Jess wordt ingewijd in de geheimen van Dolly en Elena, en leert hoe de Lessen van de Liefde generaties lang zijn doorgegeven. Hij ziet hoe ze de ‘tweede wereld’ kunnen betreden, een wereld die achter de onze ligt, en laat zich leiden om zijn eigen reis te kunnen maken.

Dochters van het licht – Deepak Chopra
Uitgeverij Meulenhoff i.s.m. Libelle, € 2,95, verschenen in 2008
Neem een jaarabonnement op Libelle Bookazine

Deze Bookazine is niet meer te bestellen op Zester.

 

Hou je van lezen? Neem dan eens een kijkje bij de Libelle Leest club op Facebook!

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien