Sterrenbeelden echte liefde Beeld Getty Images
Sterrenbeelden echte liefdeBeeld Getty Images

Echte liefde: déze 2 sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

Ook over de liefde hebben de sterren veel te zeggen. Zo slaat de vonk gelijk over als deze twee sterrenbeelden elkaar ontmoeten. En die liefde? Die is voor altijd.

RedactieGetty Images

Er zijn twee sterrenbeelden die pérfect bij elkaar passen en een goede kans hebben om voor altijd bij elkaar te blijven. Als je astrologen vraagt naar dé perfecte combinatie, zullen zij hoe dan ook Schorpioen en Kreeft zeggen.

Elkaar aanvullen

Hoewel beide sterrenbeelden op het eerste gezicht totaal verschillende persoonlijkheden hebben, hechten zij veel waarde aan twee dingen die de liefde in een relatie alleen maar versterken: ze begrijpen de ander en vullen elkaar aan. Bovendien bewonderen ze elkaars manier van omgaan met problemen: terwijl Kreeft zijn of haar problemen met grote gevoeligheid benadert, lost de Schorpioen die van hem of haar gelijk met ongeduld en passie op. Ja, in deze combinatie trekken tegenpolen elkaar op magische wijze aan.

Een relatie is hard werken

Verder is de Schorpioen een tikje bezitterig, jaloers en heeft de neiging te bewijzen dat ‘ie er voor je is tot de dood jullie scheidt. Dat vinden andere sterrenbeelden misschien veel te intens, maar de Kreeft vindt dit op en top romantisch. Zowel Kreeft als Schorpioen begrijpt dat een relatie hard werken is. Ze zijn beiden bereid om hier veel energie en tijd in te steken om de liefde sterk te houden. Voor altijd bij elkaar blijven staat dan ook bovenaan hun prioriteitenlijstje.

Liefde- en passievlogger Guusje: “Zó maak je liefde sterker”

Bron: Freundin.de.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden