null Beeld

...een bios, een beurs of een expo

Stephanie Pander

DE BIOS
Wild Mountain Thyme

Al haar hele leven is de koppige Rosemary (Emily Blunt) verliefd op haar verlegen buurman Anthony (Jamie Dornan). Maar hij weet zich geen raad met haar gevoelens. Hij heeft zijn handen vol aan zijn eigenwijze vader Tony, die hun boerderij wil verkopen aan zijn succesvolle neef Adam. Net wanneer Anthony eindelijk de moed heeft gevonden om Rosemary’s liefde te beantwoorden, staat Adam voor de deur. Een ode aan de liefde en het idyllische plattelandsleven in Ierland.

EEN BEURS
Object

In Rotterdam vindt van 1 tot en met 4 juli designbeurs Object plaats. Het monumentale Haka-gebouw biedt alle ruimte aan de uitgebreide selectie design, van meubels tot sieraden en van architectuur tot grafisch ontwerp. Daarbij is extra aandacht voor jong talent dat zich niet eerder heeft kunnen presenteren. De openingstijden zijn extra ruim, zodat iedereen veilig kan komen kijken.
objectrotterdam.com

Een expo
Youthquake

Youthquake in de Kunsthal Rotterdam gaat over het verlangen naar de eeuwige jeugd. Aan de hand van mode, fotografie en video wordt zichtbaar hoe jeugd verkoopt. De media worden gedomineerd door een onhaalbaar lichaamsbeeld: extreem slank, knap en jong. Des te leuker zijn de beelden van seniore paradijsvogels als Iris Apfel (99): een hoopvol en kritisch tegengeluid op de jeugdige beeldenstorm.
kunsthal.nl

  • foto My Dear Joyce: Harmen Meinsma
  • Tekst: Stephanie Pander. I Love Holland: Susan Dalstra. Fotografie: Getty Images, Kees Hummel (Rembrandt Route), Imageselect
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden