null Beeld

...een concert, de bios of een expo

Stephanie Pander
null Beeld

EEN CONCERT
Walk the line

TivoliVredenburg blijft deze zomer nog even corona-proof met het concept Walk The Line. In groepen van vijftig gaan bezoekers twee uur lang op tour door het pand. Onderweg zien ze drie tot vier concerten in verschillende zalen. Op het programma: Nederlandse muzikanten, dichters, bands en ensembles. Bij een deel van de edities wordt vooraf bekendgemaakt wie er optreden, bij de rest blijft dit een verrassing. Voor deze concerten is geen test nodig.
tivolivredenburg.nl

null Beeld

DE BIOS
Herself

Een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne), die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt op een hotelkamer te bivakkeren. Vastbesloten haar dochters een fijn thuis en beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden, begint ze aan het avontuur.

null Beeld

EEN EXPO
Maritiem Weekend

Een van de leukste Nederlandse openluchtmusea voor het hele gezin is het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Zaterdag 14 en zondag 15 augustus vindt hier het Maritiem Weekend plaats. Stap aan boord van een echt vissersschip, volg een visserijrondleiding en kijk mee met de demonstratie scheepsknopen door het Knopengilde. De ambachten staan dit weekend speciaal in het teken van de visserij en diverse shantykoren brengen zeemansliederen ten gehore.
zuiderzeemuseum.nl

  • Productie: stephanie pander. i love holland: Susan Dalstra. Fotografie: Getty Images, Nationale Beeldbank, Appel & Ei, Gronau Stadtmarketing
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden