Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Een dag uit het leven van…

Na een tijdje word ik gewekt door mijn vader en hoor ik hakken op de trap. Ik kleed me aan en bij het ontbijt zie ik Carla twee minuutjes waarna ze in de auto stapt om de dag op de Libelle-redactie te beginnen.

Ik ben Tessel, de dochter van de man van Carla. We wonen met zijn zessen in huis en het is erg gezellig. Doordeweeks werkt Carla elke dag en op woensdag alleen in de ochtend. Als ik uit school kom en in mijn mailbox kijk, staat daar een mailtje te wachten waar een schattig diertje in staat. Carla krijgt die dagelijks van een collega en ze stuurt ze dan door naar mijn broer(tje)s, mijn zusje en mij.

Advertentie

Soms stuurt Carla ook een Engelse tekst over een leeuw en een beer die al jaren vrienden zijn en in een dierenopvanghuis met elkaar spelen; heel leuk! Aangezien mijn cijfer voor Engels niet het hoogst op mijn rapport is, mailen we ook in het Engels. Het resultaat: een 7,5!

’s Avonds als we gaan eten, vertelt Carla meestal hoe het ervoor staat bij Libelle. Momenteel is zij erg druk bezig met een nieuw computersysteem. En is ze weinig thuis. Gelukkig zijn er ook voordelen zoals een tombola, daar wordt bijvoorbeeld make-up voor een heel klein prijsje verkocht, alleen voor de Libelle-medewerkers. Dat betekent dat wij thuis een heel grote make-upvoorraad hebben!

Zo ziet het leven van iemand die bij een Libelle-medewerker woont eruit!

Tessel Groeneveld (13)
Stiefdochter van traffic-coördinator Carla Scholten

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien