null Beeld

...een film, een boek of een cursus

Stephanie Pander

...EEN FILM
De vogelwachter

Een vogelwachter woont moederziel alleen op een klein eilandje. Als hij te horen krijgt dat zijn post wordt opgeheven en er abrupt een einde komt aan zijn gelukkige bestaan in de natuur, weigert hij te vertrekken. Op geheel eigen wijze trekt hij ten strijde. Tragikomische speelfilm met cabaretier Freek de Jonge en prachtige natuuropnames. O.a. te zien via Pathé Thuis en Picl

Wij mogen 5 dvd’s weggeven. Mail vóór 29 juli naar publiciteit@septemberfilm.nl o.v.v. ‘winactie Libelle’.

...EEN BOEK
Koffiebars en carabinieri

Toch een beetje naar Italië deze zomer? Italië-expert Miriam Bunnik reist door de Laars, op zoek naar de mooiste verhalen achter typisch Italiaanse verschijnselen. Onderweg klopt zij aan bij Italianen die haar vertellen over hun passies, tradities en cultuur. Ze zit op de bank bij een fanatieke voetbalsupporter, eet een hapje bij een traditionele pastamaakster en praat met een carabiniere (politieagent).
Koffiebars en carabinieri, Miriam Bunnik € 20,- (Wereldbibliotheek)

...EEN CURSUS
Wijnproeven

Voor iedereen die meer wil weten over wijnen en wijn-spijscombinaties stellen wijnkenners Silvia en Sofia proefpakketten samen. Zij geven online wijnworkshops waarin zij vertellen hoe wijn wordt gemaakt en hoe je wijn beoordeelt door goed te kijken, ruiken en proeven. Beide dames hebben Portugese roots, dus er zitten soms heel bijzondere Portugese wijnen in de box.
vascowijn.nl

  • Tekst: Stephanie Pander. I Love Holland: Susan Dalstra. Fotografie: Getty Images, Wildevuur, Het Badpaviljoen, SPA Domburg, Terra Maris

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden