null Beeld

...een serie, een boek of een openluchttheater

...EEN SERIE
The Big Flower Fight

Wie maakt de grootste en meest indrukwekkende tuinsculpturen? In de achtdelige serie The Big Flower Fight strijden tien duo’s van bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers elke aflevering om deze eer. Sommige kunstwerken zijn meters hoog en de onderlinge spanning in de teams loopt soms hoog op. Elke aflevering heeft een thema, zoals eetbare planten, planten voor insecten of creatief met siergrassen. Een verslavende combinatie van bloemen en Britse humor.
Te zien op Netflix

...EEN BOEK
De lichtwachters

Op oudjaarsavond 1972 legt een boot aan bij de vuurtoren van Cornwall om drie lichtwachters af te lossen. De toren blijkt leeg en de tafel is gedekt. Het logboek van de eerste wachter beschrijft een storm die rond de toren raast, terwijl de lucht de hele week helder was. Alle klokken staan stil op 8.45 uur. De wachters worden nooit gevonden. Twintig jaar later krijgen hun vrouwen bezoek van een schrijver die op zoek is naar de waarheid achter de vermissing.
De Lichtwachters, Emma Stonex € 22,99 (Nieuw Amsterdam)

...OPENLUCHTTHEATER
Caprera

De Dijk, Giovanca, Herman van Veen, Trijntje Oosterhuis, Edwin Evers en Ellen ten Damme hopen allemaal in juni weer op te kunnen treden in openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Op deze prachtige plek midden in de natuur wordt hard gewerkt om de voorstellingen straks veilig te laten verlopen. Mocht het in juni niet lukken dan wordt het juli, want één ding is zeker: het theater is vastbesloten om deze zomer open te gaan. Dus houd de agenda op de site goed in de gaten!
caprera.nu

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden