Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Etos Liftende Dagcrème sfp 15

Binnen de 8 lijnen bestaan er diverse producten, van maskers, dag- en nachtcrèmes tot reinigingsdoekjes en tonics. In het Libelle Testpanel staat de lijn voor de ouder wordende huid centraal.

De ouder wordende huid
Een ouder wordende huid heeft extra stoffen nodig om de vochtbalans te herstellen. Daarnaast wordt het liftende effect van een crème ook belangrijk. In de liftende dagcrème SPF 15 is collageen toegevoegd. Collageen ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid en helpt gezichtscontouren te verbeteren, waardoor rimpels verminderen.

Advertentie

Etos Liftende Dagcrème SPF 15 verstevigt de huid van binnenuit en beschermt je gezicht tegen de schadelijke straling van UVA en UVB. Deze dagcrème helpt je huid jong te blijven.

De testers zijn inmiddels geselecteerd en krijgen hierover bericht van de redactie.

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien