6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Etos Liftende Dagcrème sfp 15

Binnen de 8 lijnen bestaan er diverse producten, van maskers, dag- en nachtcrèmes tot reinigingsdoekjes en tonics. In het Libelle Testpanel staat de lijn voor de ouder wordende huid centraal.

De ouder wordende huid
Een ouder wordende huid heeft extra stoffen nodig om de vochtbalans te herstellen. Daarnaast wordt het liftende effect van een crème ook belangrijk. In de liftende dagcrème SPF 15 is collageen toegevoegd. Collageen ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid en helpt gezichtscontouren te verbeteren, waardoor rimpels verminderen.

Advertentie

Etos Liftende Dagcrème SPF 15 verstevigt de huid van binnenuit en beschermt je gezicht tegen de schadelijke straling van UVA en UVB. Deze dagcrème helpt je huid jong te blijven.

De testers zijn inmiddels geselecteerd en krijgen hierover bericht van de redactie.

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien