Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Deze nieuwe Hollandse film is al een hit nog vóórdat 'ie in de bioscoop te zien is

Wauw, wat een start: het vervolg van de film Soof scoort twee weken voor de officiële release al ontzettend goed. 

Voor de zogeheten Ladies Night, een speciale première, volgende week woensdag zijn al ruim 75.000 bioscoopkaartjes verkocht. Soof 2 verbreekt daarmee het Ladies Night-record van Gooische Vrouwen 2 waarvoor 72.000 kaarten van tevoren werden verkocht.

Advertentie

We kunnen niet wachten
De romantische komedie beleeft aanstaande maandag haar rodeloperpremière in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Vanaf 8 december draait de film in het hele land (in maar liefst 130 bioscopen).

In Soof 2 speelt Daan Schuurmans de nieuwe liefde van het hoofdpersonage Soof, opnieuw gespeeld door Lies Visschedijk. Ook Fedja van Huêt en Dan Karaty keren terug in het 2e deel.

schermafbeelding-2016-11-24-om-20-34-46

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: ANP. Beeld: iStock

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien