Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Fleur het huis op met muurstickers

De Muurstickerwinkel heeft een uitgebreide collectie aan muurstickers, van verschillende merken.

Alle stickers zijn eenvoudig te verwijderen van uw wand. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de stickers er nooit meer af krijgt. Een aantal stickers zijn zelfs meerdere keren te gebruiken en de muur zal daardoor niet beschadigen.

Advertentie

De muurstickers zijn niet alleen leuk voor de inrichting van een baby- of kinderkamer, maar ook voor uw eigen (woon) kamer. U kunt bijvoorbeeld een leuke sticker boven uw bed plakken, zodat de kamer extra kleur krijgt.

Prijzen
De prijzen variëren van € 9,95 tot € 109,95. Er zijn kleine stickervellen, zoals bloemen of sterren. Maar ook hele grote stickervellen, zoals de boom die op een muur past.

Over de Muurstickerwinkel
Sinds begin 2007 heeft de kinderwebwinkel Altijdleuk.nl verschillende stickers voor kinderen in de collectie. Inmiddels zijn er meer dan 150 verschillende stickers en niet alleen meer voor kinderen. Het werd dus tijd voor een aparte website en dat werd Muurstickerwinkel.nl.

Win een tegoedbon t.w.v. € 50,-!
Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht dat zij gewonnen hebben. Voor andere winacties kunt u terecht op de spelletjes pagina.

Niet gewonnen?
De totale collectie van Around The Wall kunt u bekijken op: www.muurstickerwinkel.nl of op: www.altijdleuk.nl. Op deze websites kunt u ook de muurstickers bestellen.

Lees meer artikelen over wooninspiratie!

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien