Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Fleur het huis op met muurstickers

De Muurstickerwinkel heeft een uitgebreide collectie aan muurstickers, van verschillende merken.

Alle stickers zijn eenvoudig te verwijderen van uw wand. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de stickers er nooit meer af krijgt. Een aantal stickers zijn zelfs meerdere keren te gebruiken en de muur zal daardoor niet beschadigen.

Advertentie

De muurstickers zijn niet alleen leuk voor de inrichting van een baby- of kinderkamer, maar ook voor uw eigen (woon) kamer. U kunt bijvoorbeeld een leuke sticker boven uw bed plakken, zodat de kamer extra kleur krijgt.

Prijzen
De prijzen variëren van € 9,95 tot € 109,95. Er zijn kleine stickervellen, zoals bloemen of sterren. Maar ook hele grote stickervellen, zoals de boom die op een muur past.

Over de Muurstickerwinkel
Sinds begin 2007 heeft de kinderwebwinkel Altijdleuk.nl verschillende stickers voor kinderen in de collectie. Inmiddels zijn er meer dan 150 verschillende stickers en niet alleen meer voor kinderen. Het werd dus tijd voor een aparte website en dat werd Muurstickerwinkel.nl.

Win een tegoedbon t.w.v. € 50,-!
Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht dat zij gewonnen hebben. Voor andere winacties kunt u terecht op de spelletjes pagina.

Niet gewonnen?
De totale collectie van Around The Wall kunt u bekijken op: www.muurstickerwinkel.nl of op: www.altijdleuk.nl. Op deze websites kunt u ook de muurstickers bestellen.

Lees meer artikelen over wooninspiratie!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien