null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Gezocht: modellen voor een kapselproductie in Libelle

Voor de nieuwe Libelle x Rob Peetoom kapselproductie in Libelle 05 (2021) zijn we op zoek naar leuke fotogenieke dames met een bob-lijn of lob (lange bob).

Fleur TomholtGetty Images

Heb je een leuke bob of lob en lijkt het je leuk om voor ons op de foto te gaan? Rood, blond, brunette, grijs, krul, kroes, steil? We hebben weer diverse modellen nodig.

Belangrijk: het gaat hier niet om een metamorfose! Je wordt niet geknipt of gekleurd, alleen gestyled voor de fotoshoot. Deelname is vanaf 25 jaar.

De fotoshoot zal plaatsvinden op maandag 19 en dinsdag 20 oktober op het HQ van Rob Peetoom in Halfweg.

Wat moet je doen?

Vul onderstaande vragen in en mail deze, inclusief een recente ‘pas’foto in kleur, zonder filters (waar het haar goed zichtbaar op is), naar: redactie@Libelle.nl o.v.v. ‘Libelle 05 haarproductie’.

Naam:

Leeftijd:

Adres + Woonplaats:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Kledingmaat boven:

Geknipt in Rob Peetoom salon?: ja / nee

Voorkeursdag(deel ochtend of middag):

Alleen volledig ingevulde aanmeldingen + foto worden in behandeling genomen. Als je wordt uitgekozen, wordt er voor 14 oktober contact met je opgenomen door Libelle.

De fotoshoot zal plaatsvinden in Halfweg en ongeveer 2 uur van je tijd kosten.

Beeld: iStock.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden