Libelle Beeld Jeanette Huisman
LibelleBeeld Jeanette Huisman

Gezocht: modellen voor een kapselproductie in Libelle

Voor de nieuwe Libelle x Rob Peetoom kapselproductie in Libelle 35 (2022) zijn we op zoek naar leuke fotogenieke vrouwen. We zoeken allerlei modellen: van kort tot half lang haar, in elke haarkleur,- en structuur. Kort, bob, lob, pony, brunette, blond, rood, grijs, steil, krul en kroes. Lijkt het je leuk om voor ons op de foto te gaan? Geef je dan nu op!

RedactieJeanette Huisman

Belangrijk: het gaat hier niet om een metamorfose! Je wordt niet geknipt of gekleurd, alleen gestyled voor de fotoshoot. Minimale leeftijd van 25 jaar.

De fotoshoot zal plaatsvinden op dinsdag 24 en woensdag 25 mei a.s. in het HQ van Rob Peetoom in Halfweg*. Wat moet je doen?

Modellen gezocht

Geef antwoord op onderstaande vragen én mail deze, inclusief een recente ‘pas’foto in kleur (waar het haar goed zichtbaar is), naar: oproep@libelle.nl. o.v.v. Libelle 35 haarproductie.

Naam:

Leeftijd:

Adres + Woonplaats:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Kledingmaat boven:

Geknipt in Rob Peetoom salon? : Ja, in …. / nee

Voorkeursdatum/tijd 24 & 25 mei, ochtend of middag:

Alleen volledig ingevulde aanmeldingen + foto worden in behandeling genomen. Als je wordt uitgekozen, wordt er voor 19 mei contact met je opgenomen door Libelle. De fotoshoot zal plaatsvinden in Halfweg en ongeveer 2,5 uur van je tijd kosten.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden