Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Gratis eBook downloaden: Ongeloof van Nigel Farndale

Bestel dit boek bij Bruna  

Awards
Op woensdag 5 januari 2011 zullen de winnaars van de Costa Book Awards (voorheen bekend als de Whitbread) bekend worden gemaakt. Vorige winnaars van de prijs waren onder anderen Mark Haddon, voor zijn roman The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, Philip Pullman, Tash Aw, Ali Smith, William Boyd, Zadie Smith en Andrea Levy.

Ongeloof door Nigel Farndale
Dit jaar is Ongeloof van Nigel Farndale een van de vier genomineerde boeken voor de Costa Book Award. Het boek speelt zich af tussen de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog en de straten van hedendaags Londen. Een roman die je leest met je hoofd én je hart.

Advertentie

Samenvatting verhaal
Op weg naar de Galápagoseilanden stort een vliegtuig in zee. Terwijl het water de cabine binnenstroomt, wordt Daniel Kennedy voor een onmogelijke keuze gesteld: redt hij eerst zichzelf, of zijn geliefde Nancy. In 1917 staat Daniels grootvader Andrew voor een even onmogelijke keuze wanneer hij in het Belgische Passchendaele gedwongen wordt de loopgraven te verlaten en te vechten. Ook zijn moed zal tot het uiterste beproefd worden, en ook hij zal moeten leven met de gevolgen. Terug in Londen worstelt de ongelovige Daniel met iets wat hij heeft ‘gezien’ toen hij in zee zwom op zoek naar hulp, ‘iets’ wat hij niet kan verklaren.

Recensies
De jury roemde het boek: ‘A novel of remarkable ambition that reads like a thriller. Strange, unforgettable and morally courageous.’ The Times noemde Ongeloof  ‘Onvergetelijk’ en de Daily Telegraph schreef: ‘Een onderhoudende en geestige roman van een zeer intelligente schrijver.’

Gratis eBook
Op 5 januari worden de Costa Book Awards bekend gemaakt. Ongeloof van Nigel Farndale is op die woensdag 5 januari gratis als eBook te downloaden. Zonder drm of andere beveiliging. De actie zal via diverse websites lopen; via www.ebook.nl, maar ook via onder andere www.libris.nl.   

Ongeloof (eBook)– Nigel Farndale, Uitgeverij Mouria
ISBN: 9789045801810, Prijs: €17,95
Verschenen: oktober 2010

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien